כללי אלבומים דיגטיליים למתחילים ו(גם) לאלו ​שעמוק בפנים ... >>> מאת: דסי וחנוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1190038:
אשמח לעשות לכן טיפה סדר בנושא הצבעים:

ודאי שאין אפשרות להדפיס בפורמט RGB כי

1. RGB זה ר"ת RED GREEN BLUE - נסו לקחת גואש ולשלב את שלושת הצבעים הללו... זה לא עובד.

מה הקשר בין RGB לגואש?
RGB הם צבעי אור!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר את הפערים במחירים?
בררתי במקומות שהומלצו כאן.
האם זה מראה גם על רמה של עבודה??

אשמח מאד למענה, זה דחוף לי להיום!
תודה

• הוסף לסימניות
ירושלים יותר יקר משמעותית... התשובה של זה - כי זה ירושלים, והם די שולטים פה על השוק.
בבני ברק התחרות גורמת להוזלה.
הרמה בשלושתם מעולה ++!

על קרית ספר לא בררתי - אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שזול משמעותי בקרית ספר בהשוואה לירושלים.
מישהו יכול להשוות לי בין האיכויות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1190416:
מה הקשר בין RGB לגואש?
RGB הם צבעי אור!

נכון
זה בדיוק מה שכתבתי (ואולי לא הייתי מספיק ברורה)
שצבעי אור שונים מצבעי דפוס (או גואש, לצורך הענין) ולכן אין שום אפשרות להדפיס בצבעי אור, חייבת להיות המרה לצבעי דפוס.

הדרישה של המעבדות לשלוח ב-RGB היא בגלל שההמרה שהם עושים אצלם שונה מהמרה רגילה ל-CMYK, וכשהם מקבלים תמונה בפרופיל RGB הם מבצעים המרה הרבה יותר איכותית ממה שהצלם יבצע בעצמו במחשב.

• הוסף לסימניות
שוב שואלת,
מישהו מכיר את איכות ההדפסה של אלבום דיגיטלי בדפוס בקרית ספר,
בהשוואה לרוט הפקות או למעבדה הדיגיטלית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה