אלבומים דיגיטליים

• הוסף לסימניות
מעולה, אני שמחה על העדכון
תודה

• הוסף לסימניות
מקום מעולה יש בצומת שילת
מדפיסים באיכות מאד גבוהה ובמחירים ממש טובים.
הדפסתי שם כמה פעמים אלבומים, יצא מעולה.
הטלפון שלהם: אבי וילנברג 0545799253
באיזו תוכנה עיצבת את האלבום?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת המון אלבומים - זה התחום שלי!
אני מעצבת בתוכנת פוטושופ

תודה לך!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכתבת שאת רוצה מהמרכז אבל חייבת להמליץ על רוט אלבומים בירושלים. פשוט ליגה אחרת!
הם עושים משלוחים.

• הוסף לסימניות
מחפשת להדפיס אלבום דיגיטלי
ע"י אישה דווקא , יש בנמצא?

• הוסף לסימניות
מקום מעולה יש בצומת שילת
מדפיסים באיכות מאד גבוהה ובמחירים ממש טובים.
הדפסתי שם כמה פעמים אלבומים, יצא מעולה.
הטלפון שלהם: אבי וילנברג 0545799253
האם הסתנדרט אצל וילנברג הוא 20 על 54 ס"מ?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מחירון של אבי אלבומים עדכני?

• הוסף לסימניות
מחירון קונטרסט אבי וילנברג
לצלמים 20 אחוז

קבצים מצורפים

• הדפסות קאפה קנבס זכוכיות (1).pdf
    KB 108.7 · צפיות: 51

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה