כללי אלבומים דיגיטלים

• הוסף לסימניות
מי עושה אלבומים דיגיטלים ללקוחות באמצעות התוכנות CBOOK פלמינגו וכדומה?:)

• הוסף לסימניות
אני פעם ניסיתי לעשות בפוטובוק, וזה היה פשוט מעצבן, כל דבר הכי פשוט שאפשר לעשות בפוטושופ בדקה ,צריך לעשות דרך כמה לחיצות (כגון סיבוב של תמונה...וכדו )

התוכנות האלה לא עשויות למעצבים.....אלא לעמך שרוצים לעצב לבד והתוצאות כמה שהם יפות הם לא ברמה של גרפיקאי/ת שעשו אלבום בפוטושופ.

אני מעצבת בפוטושופ עמוד בגודל הדף שאני רוצה, סוגרת על ג'יפג ואז מכניסה לתוכנה בתור תמונה את העמוד המעוצב.(במקרה שהלקוח רוצה להדפיס בחנויות של התוכנה ששם הכי זול להדפיס)

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך.
אני עשיתי אלבום בcbook.
התבניות המוכנות יפות ונחמדות אבל למעצבים זה פשוט מעצבן.
לדעתי כדאי לעבוד בפוטושופ וכו' על גודל הדף כמו שהגדרתי באלבום, לשמור כתמונה ולהדביק בתוכנה שלהם..

• הוסף לסימניות
גם אני עיצבתי בפוטושופ.
האמת, ניסיתי לגעת ב"פלמינגו" הסתחררתי ועשיתי בסוף בפוטושופ
יצא נהדר,

• הוסף לסימניות
אני מעצבת בפוטושופ, ואח"כ מעבירה לתוכנה. בפיק א בוק לדוגמא, כתוב מלכתחילה באתר שלהם את הגודל והרזולוציה שצריך לקבוע בשביל כל אלבום.

• הוסף לסימניות
הכי מיוחד וטוב לעצב בפוטושופ
שאר התוכנות מגבילות מאוד מבחינת עיצוב
למי שרוצה עיצוב מיוחד.

• הוסף לסימניות
אז אולי תעלו דוגמאות?????

• הוסף לסימניות
סגנון האנשים שאיתם אני עובדת לא ירשו לי לעולם לעלות לפורום...... סורי.
(חוץ מזה שרוב התמונות באלבום יש בהם גם נשים....)

• הוסף לסימניות
בתיק העבודות שלי ,שריק כרגע ,ישנם 2 חלקים מאלבום.
תהנו. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;749975:
בתיק העבודות שלי ,שריק כרגע ,ישנם 2 חלקים מאלבום.
תהנו. :)

והם מיוחדים להפליא.
הצלחות

• הוסף לסימניות
בתיק עבודות שלי יש דוג'
ועוד היד נטויה

• הוסף לסימניות
זה היה במשלוח המנות לנכד
הצילומים של אולגה ובר

קבצים מצורפים

• p-5.jpg
    2.3 MB · צפיות: 12
  • p-4.jpg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • p-2.jpg
    KB 985.6 · צפיות: 17
  • p-6.jpg
    2.8 MB · צפיות: 12
  • p-1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה מדהיםםםםם!

• הוסף לסימניות
מדהיממממממממממממ...................

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
זה היה במשלוח המנות לנכד

מיוחד מאוד.
את מעצבת את זה לכל לקוח או רק לנכד ?
סקרנית :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;749757:
אני מעצבת בפוטושופ עמוד בגודל הדף שאני רוצה, סוגרת על ג'יפג ואז מכניסה לתוכנה בתור תמונה את העמוד המעוצב.(במקרה שהלקוח רוצה להדפיס בחנויות של התוכנה ששם הכי זול להדפיס)
זה בדיוק מה שעשיתי כב מס' פעמים.

אבל לא ההיתי כ''כ מרוצה העמודים נחתכו קצת מידי ...אבל השרות שם מדהים הם תקנו לי הכל ,אך ההייתי צריכה להעלים עין מכמה דברים שנחתכו שוב.

• הוסף לסימניות
לא יודעת, לי מעולם לא קרה שום פשלה... מעולם לא נחתך כלום.

• הוסף לסימניות
מתוך אלבום בעבודה...:eek:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 130.7 · צפיות: 16
  • 2.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
וואו איזה יופי מאיפה התחרה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה