אלבומים ופיתוח...

• הוסף לסימניות
הי,
רציתי לשאול כמה דברים ואשמח שבעלי ניסיון יענו לי:
1.
כאשר לקוחה מבקשת 15 תמונות באלבום - אלו אופציות לאלבומים נותנים לה?
לפי הברור שעשיתי - אלבומי כיסים יש מינימום 25 עמודים.
האם מישו מכיר אלבום עם פחות עמודים? או שפשוט משאירים חלק ריקים?
אלבומי הדבקה - אני מצאתי מינימום - 37 עמודים! איפה ניתן להשיג בפחות?
2.
איפה הכי איכותי לפתח באיזור בני ברק?
איפה ניתן להשיג אלבומים יפים בזול?
3.
לפי מה מתמחרים את הצילום? מס' תמונות? סוג אלבום?
(מדובר כמובן בצילומי ילדים/משפחה בסטודיו ובחוץ..)

אודה לתשובתכם :)

• הוסף לסימניות
ככה:
1. אני נותנת את התמונות באלבום של 36. (ובדכ יש בו פחות מ36 תמונות)
אלבום הדבקה יש גם של 20, אני קונה באזור י-ם ואין לי מושג איפה משיגים אותם בב"ב
2. שמעתי על פוטו איכות
3 אני מתמחרת לפי חבילה. את מחליטה כמה תמונות בחבילה וכמה זמן את מקדישה לכל חבילה.
אני נותנת בעיסקה אלבום רגיל ואם הלקוח רוצה לשדרג לאלבום הדבקה/דיגיטלי הוא מוסיף על זה

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
בבני ברק פוטו איכות מצוינים.

תשאלי שם את יהודה על אלבומים שיש לו במלאי או שהוא יכול להזמין עבורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה