אלבומים ייחודיים בעבודת יד

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום,
(אני עוקבת הרבה זמן בשקט ויש פה כשרונות ברמה, אני נהנת לראות)
על כל פנים, רציתי להתייעץ לגבי איזשהו עניין,
אני מתחילה אי"ה לשווק את האלבומים שאני מעצבת (מדובר באלבומים מיוחדים אשר מיוצרים בעבודת יד בשילוב גרפיקה).
למי שזה מדבר אליו-
האם הייתם מעוניינים בקיט (ערכה) שמכילה את כל החומרים ודף הדרכה. שבעצם מכינים לבד את האלבום מ-0 (כריכה, עמודים פנימיים סגירה בסרט וכו')
או באלבום מוכן (באריזה מהודרת) שרק מדביקים את התמונות בפנים?
תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצלמות יעדיפו את המוכן
ואמהות יעדיפו להכין לבד

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את "אלבומבסטי"
אף פעם לא ביקרתי שם
אבל אני מניחה שזה אותו רעיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;2190092:
בבני ברק יש את "אלבומבסטי"
אף פעם לא ביקרתי שם
אבל אני מניחה שזה אותו רעיון...

מה הם עושים?

• הוסף לסימניות
רואה את האשכול רק עכשיו ( בעקבות חיפוש על ׳אלבומבסטי׳)
ולדעתי זה רעיון נהדר!
באתרים בחו״ל רואים הרבה ערכות כאלה. וכשאני חיפשתי-- לא מצאתי בארץ כולה!!
ועבור מתחילים זה מסובך לתכנן את כמות וסוג הקישוטים שיהיה בהם צורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה