כללי אלבומים של וואלה שופס

• הוסף לסימניות
למי יש ניסיון איתם?
אני מעצבת עכשיו פעם ראשונה אלבום אצלהם באתר, זה אלבום ריבוע 20*20, ואני מעלה בחלק מהעמודים עמוד כפול (20*40), ברזולוציה 300 וגודל מלא, וכשאני מותחת את זה על כל ה 2 עמודים זה נראה משום מה מפוקסל, האם זה עלול לצאת ככה גם בהדפסה, או שאם הגודל של הקבצים טוב זה יצא בטוח טוב?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא נתקל בכזה דבר?

במרכז השרות שלהם לא יודעים מה לענות לי, הייתי מדפיסה כבר במקום אחר אבל אתמול ישבתי שעתיים על זה ואין לי כח לסדר מחדש אלבום

• הוסף לסימניות
לא מכירה את וואלה שופס.
לסיבוק יש בדיוק את אותו גודל.
אולי תנסי לעשות אצלם?

• הוסף לסימניות
הבעיה שבוואלה שופס את מעלה הכל בזמן העיצוב וכבר השקעתי זמן בהעלאה והכל, וגם בחלק מהדפים השתמשתי בתבניות שלהם ויצא נחמד, אם אני אדפיס במקום אחר אני אצטרך לשבת עוד הרבה זמן על זה

• הוסף לסימניות
איכות ממש מתחת לכל ביקורת.
אמנם קל ונוח לעצב שם. תבניות מייוחדות שאין באף מקום.
אבל איכות ירודה מאד.
מנסיוני בכל האלבומים הדיגיטליים דרך אתרים וכו'
הייתי מרוצה הכי מ"לופה" (הזמנתי שם כבר הרבה פעמים)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה