אלבומים

• הוסף לסימניות
תגידו, איך אתם מגישות אלבום הדבקה,
מעוצב עם עיצובים גרפיקות וכאלו?
או רק הדבקה של התמונות שמו שהם?
בתמונות אורך אתן מצרפות 2 בעמוד או מדביקות לאורך?

באלבומים שכן יש גרפיקה זה בתשלום נוסף או חלק מהעסקה?

אשמח אם תשתפו :)

עוד משהו, קיים אלבום הדבקה של יותר מ30 עמודים?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהלקוחה מבקשת
עכשיו יש לי אחת כזאת שרוצה גרפיקה ומוסיפה את התשלום
בכל אופן משתדלת לא לשים לאורך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1432180:
לא עושה הדבקה,הכי פשוט :p:D

נו רציני :confused:
עושה דיגיטלי אמיתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1432191:
נו רציני :confused:
עושה דיגיטלי אמיתי?

רק דיגיטלי.
וגם בחבילה הלא מעוצבת שלי זה מגיע עם עיצוב מאד בסיסי.

• הוסף לסימניות
אני נותנת את ההדבקה עם עיצוב 'כאילו' דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אני נותנת את ההדבקה עם עיצוב 'כאילו' דיגיטלי
גמני, משיקולי עלויות.
יש אפשרות להדפיס לכל הגודל הפתוח של האלבום, ולקפל במכונה של הפוטו, קצת דבק ביג בקו התפר בין העמודים
וזה מהמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1432401:
גמני, משיקולי עלויות.
יש אפשרות להדפיס לכל הגודל הפתוח של האלבום, ולקפל במכונה של הפוטו, קצת דבק ביג בקו התפר בין העמודים
וזה מהמם.

דווקא רעיון לא רע!
מי מדביק לך את זה?
צריך דיוק מקסימלי להדביק את כל האורך הזה
ואיזה מידות את מגדירה את התמונה?

• הוסף לסימניות
בד"כ בהדבקה עושים עיצוב כזה נקי ודי מינמלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1432401:
גמני, משיקולי עלויות.
וזה מהמם.

שיקולי עלויות יוצא לי יותר זול אלבום דגיטלי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה