אלבומים

• הוסף לסימניות
משהו מכיר הפקת אלבום דיגטלי בסכום של פחות מ 250 ש"ח עד היום הוצאתי אלבומים שזה המינימום להדפסה שלהם ומקבלים תוצר מדהים ואסתטי אבל יש לקוחות עם תקציב פחות ובשבילם אני שואלת
ולא בלופה וכל האלו....

אם כן דרך האתרים האלו (לופה ודומיו) האם משהו ניסה פעם להכניס דפי גרפיקה מוכנים לשם ולא לעצב דרכם
מי שיוכל להחכמני בנושא מנסיונו או מידע אשמח מאוד
ותודה לכולם

• הוסף לסימניות
עד כמה שהבנתי מלקוחה -בלופה אפשר להכניס ג'יפג וההדפסה יוצאת ממש יפה
ברור שזה בלי השואה להדפסת פוטו

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי את אלבום החלאקה לבן שלי בלופה. יצא מהמם.
לקחתי לו את הספר ההולנדי. שזו הדפסה על נייר פוטו איכותי, בפתיחה שטוחה.
היתרון בזה על פני האלבומים הדיגיטליים שזה לא כבד ושוקל כמו אלבום דיגיטלי.
המחיר יצא לי באיזור ה-200, כולל משלוח (עם קופון) לגודל פנורמי 24 עמודים.

אה, ועיצבתי הכל בתכנות חיצוניות והבאתי לתוכנה שלהם ג׳ייפגים מוכנים.

• הוסף לסימניות
פוטו עילית, מודיעין עילית
מחירים זולים, ואיכות הדפסה מדהימה.
מחירים מיוחדים לצלמים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
אני צריכה משהו בסביבות ה100 ש"ח ומטה

יש לי שאלה
האם באלבומים של לופה הרגילים אפשר לעשות תמונה פנורמית ז"א האם לא יקטע חלק מהתמונה באזור האמצע כי הספר לא נפתח עד הסוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1753993:
יש לי שאלה
האם באלבומים של לופה הרגילים אפשר לעשות תמונה פנורמית ז"א האם לא יקטע חלק מהתמונה באזור האמצע כי הספר לא נפתח עד הסוף

יקטע.

• הוסף לסימניות
ברגילים יש אזהרות אם זה אמור להחתך
יש להם כאלה עם פתיחה שטוחה לחלוטין שזה לא נקטע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1753993:
תודה לכל המגיבים
אני צריכה משהו בסביבות ה100 ש"ח ומטה

יש לי שאלה

בפוטו עילית, יש ספרונים מאוד מאוד מוצלחים.
בסביבות המחיר הזה.
הדפסה ברמה גבוהה.
ולא אין לי קשר אליהם, רק לקוחה מרוצה.

• הוסף לסימניות
תפני לרותי ציקצק אני משלמת פחות מ200 שקל אבל על כמויות גדולות 20X54
ממליצה בחום. יש לה סניף ברחוב השומר בבני ברק0548087122

• הוסף לסימניות
יש חנות ברח' השומר ציקצ'ק לזה את מתכוונת??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה