כללי אלבומית - המשך קמפיין - חוות דעתכם

• פותח הנושא LMNT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מודעת המשך הקמפיין של אלבומית.

האלבום המופיע בתמונה הוא אלבום סקיצה כרגע עד שאצלם את האלבום האמיתי...

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 25-1-08medium.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל שאלה - הצבע של הלוגו הי'ה שונה פעם קודמת (כבר לא זוכרת אם ירוק או כתום) - למה להחליף?

• הוסף לסימניות
גם לי זכור שהיו צבעים מיוחדים יותר בפעם הקודמת...

העיצוב של המודעה יפהפה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, אולי תנסי לשנות את הטקסט ליישור אמצע? או שמאול? ימין זה היישור הכי פחות מיוחד.
כללית מאוד יפה, ואני מאמינה שאם האלבום הסופי, יהיה עוד יותר יפה, זה יסיבר את העניין בלא צורך במילים, (כרגע התמונה לא ממחישה עיצוב אלמובים)

• הוסף לסימניות
תקשורת, הפונט הזה מלווה את החברה באופן קבוע, אי אפשר להחליף.

אריאלס, הדרישה של הלקוח היתה מיתוג שיכול להחליף צבעים באופן רציף, לכן הפעם הוחלף הצבע, אך הקטע התחתון נשאר באותו עיצוב ע"מ לשמר את הזכירות שלו.

אגב זו מודעה לעיתונות, הקודמת היתה מודעת רחוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, קר אבל יוקרתי.

• הוסף לסימניות
סתם, ולא נראה לי שתשנו את זה, אבל החותמת עיצוב שלכם תופסת שליש דף

• הוסף לסימניות
פרסומת מעודכנת... הפעם עם האלבום הסופי (כמובן שהוא מונטאז'..)

מה דעתכם..?

קבצים מצורפים

• 25-1-08Large.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה יפה יפה. פשוט אהבתי.

• הוסף לסימניות
וואי איזה אלבום יפה.
יותר יפה מהעיצוב שלי :)
נראה טוב.רק האלבום עומד באויר

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אך אם אתה משתמש במטפורה של יהלום, אז במקום מוסיפים להם מסגרת, הייתי כותבת על "פועל משבצים"

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, איזה אלבום!
ירזיס צודקת, לגבי השיבוץ.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אבל נראה לי שיש לנו כאן המון פאר ושום התייחסות לתמונות עצמן.
כלומר, לו היו אלו תמונות של מבוגרים או של ראשי ממשלה או של רהיטים (שנניח רוצים בשבילם אלבום), גם יכולנו לתת להם את הרקע הזה.
נראה לי שכאשר מישהו נותן למעצב להכין לו אלבום - הוא רוצה לא רק רקע מפואר ויפה, אלא מתאים, באמת שיבוץ-לא הוספה, שיצא משהו עם מרקם של אלבום תמונות שיחודי לאלבום שלו. לכאורה, אפשר להכין רק אלבום אחד, כזה, ולשבץ בו לכל הפונים? והרי לא לזאת התכוונת, מן הסתם, ולא לזאת התכוונו הלקוחות.
כמו שנכין מודעה מפוארת ויפה, ועליה 'נלביש' כל טקסט שנקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה