אלה תולדות חיי

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת אם קורות החיים שלי טובים???
כתבתי אותם בזמנו (שלוש שנים) בהכוונה של שיעור שהיה לנו בסמינר והמורה עברה עליהם קלות אח"כ
ובכל זאת אני חושבת אולי הם לא טובים.
איך אני יכולה לבדוק את זה??

תודה לעונים :)

• הוסף לסימניות
לפי נסיוני, ויש לי בזה הרבה:)
צריך שיהיה משהו מעט מקורי בקורות חיים שלך..
אין הכוונה לקורות חיים המעוצבים שהעלו כאן.
אני לא כותבת קורות חיים בדיוק כמו הספר. וכבר יצא לי בכמה מקומות שעבדתי שזכרו את הקורות חיים שלי. באחד קרו לי אחרי מספר שנים(!) מאז ששלחתי את הקורות חיים. וגם במקום עבודתי כיום, המנהלת היתה צריכה לראות משהו (תעודות) היא הוציאה את הקלסר ואמרה לי הקורות חיים שלך היו משהו אחר... והיא רפרפה רק מלמעלה. וידעה מה שלי. כי עשיתי לא כמו כולם....

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי לפרט או אפילו לשלוח לי דוגמא במייל??

• הוסף לסימניות
לא היה משהו מיוחד...
הפונט לא דוד או משהו רשמי.
והקורות חיים לא כ"כ רשומים בנקודות.... יותר בפירוט.
אין לי בעיה לשלוח-תרשמי מייל.

• הוסף לסימניות
הבינותי.
המייל שלי יש לך... זה אני מהסרטים....

• הוסף לסימניות
התלבטתי... אני שולחת.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי גם לראות,
אשמח שתשלחי למייל שבחתימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1275150:
לפי נסיוני, ויש לי בזה הרבה:)
צריך שיהיה משהו מעט מקורי בקורות חיים שלך..
אין הכוונה לקורות חיים המעוצבים שהעלו כאן.
.

בשורה האחרונה של קורות החיים, בסיום התכונות האישיות, כתבתי: אוהבת אדם.
הבוס שלי הודה ביום מן הימים שזה עשה לו את זה... הרבה יותר מהנסיון, שהיה לא רע בכלל...

• הוסף לסימניות
אני ממיינת מהר מאוד מי שמגיש עם דוגמאות (אפילו קישור לאתר) לדברים שעיצב / צילם וכו' ומי שלא. רציתי ישר לראות את הרמה המקצועית בלי לבזבז זמן על טלפונים.
רק אם אין אפשרות לראות דוגמאות (כי זה לא סוג העבודה שלו) הייתי נגררת לראיונות

• הוסף לסימניות
יש כאן ניקית בשם "שעת סיפור", שפעם ערכה בשבילי את קורות החיים שלי בצורה נפלאה ובטוב לב! ראיתי את ההשפעה בהמשך חיפוש העבודה שלי.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל דוג' לקורות חיים כתובים מעניין
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה לב;1275297:
בשורה האחרונה של קורות החיים, בסיום התכונות האישיות, כתבתי: אוהבת אדם.
הבוס שלי הודה ביום מן הימים שזה עשה לו את זה... הרבה יותר מהנסיון, שהיה לא רע בכלל...
אם לא הייתי שומע את זה מכלי ראשון לא הייתי מאמין
אבל אם זה מה עושה טוב לאנשים, בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה