אלון בן עידית- ב"ה חזר מעזה.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שאלה קטנה.
ראיתי בכמה מקומות אלון בן עידית טובה, האם זה באמת השם המלא של אמא שלו, או שזה טעות ורק עידית?
קוראים לאמא שלו רק עידית בלי טובה..

• הוסף לסימניות
פורסם סרטון נוסף שלו. הוא נפגע קשה בעיניים וכנראה לא רואה, היה כבול חודשים רבים לחטופים נוספים ששוחררו ונשאר ל-ב-ד
בואו נתפלל עליו שיחזור כבר הביתה!!!!!! אלון בן עידית (אהל)

קבצים מצורפים

• 550449607_122139872954829709_5326719525205057418_n.jpg
    550449607_122139872954829709_5326719525205057418_n.jpg
    KB 47 · צפיות: 324
  • הוסף לסימניות
פורסם סרטון נוסף שלו. הוא נפגע קשה בעיניים וכנראה לא רואה, היה כבול חודשים רבים לחטופים נוספים ששוחררו ונשאר ל-ב-ד
בואו נתפלל עליו שיחזור כבר הביתה!!!!!! אלון בן עידית (אהל)
תודה על ההקפצה,
בערב החג קיבלנו תיעוד מאוד כואב..
ככה נכנסנו לחג..
אלון כמובן לא היה הוא בהסרטה ולכן לבקשת הוריו הסרטון לא הותר לפרסום.
ממשיכים להתפלל!!
בעזרת ה' שנזכה לבשר ולהתבשר בבשורות טובות.

• הוסף לסימניות
התפללתי
בע"ה שנשמע בשורות טובות שיחזור בקרוב אמןן

• הוסף לסימניות
מקפיצה
בע"ה שכל החטופים ישובו לשלום וגם אלון בן עידית בכללם
שנשמע בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה לקחתי 5 שמות של חטופים לתפילה - בכל תפילה שלי ובניהם היה אותו.
שמחתי לראות שיש על זה אשכול כבר שפתוח כמעט שנתיים.
בעז''ה נראה אותו עוד לפני יום שני בתוך כל החטופים

• הוסף לסימניות
אני בטוחה ומאמינה שכל התפילות נתנו לו כל כך הרבה כוח,
בספרים שהוצאו ע''י החטופים שחזרו קראנו על אלון והבנו שהתפילות ממש משפיעות עליו שם, ושולחות לו כוח,
אז בשם המשפחה מוסרת תודה לכולם על המחשבה, והרצון להתפלל,
ובעזרת ה' שישוב הביתה ביום שני, ויזכה להמשיך את הקשר עם הקב''ה בקשר האמיתי.

נ.ב.
כתבתי עליו ועל שאר החטופים שיר, בעזרת ה' יצא כשהם יחזרו ואוכל להעלות לכאן לשיתוף משמח.

• הוסף לסימניות
sol key אני מקווה שאת החתימה שלך תוכלי למחוק מהר מאודד בעז"ה
הלוואי!!!!
הוא עוד חי?
סליחה על השאלה אבל אני כבר לא אוחזת מי חי ומי מת :cry::cry::cry:
מסתבר שהו יצטרך עוד המוןןן זכויות של חזרה מהירה לשיגרה רגילה ולרפו"ש

שולם יחזרו כבר!!!
אי אפשר כבר לחכות.
אני כותבת את זה עם דמעות בעיניים.
וואי כמה התפללנו עליהם בר"ה ויו"כ....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וּפְדוּיֵי ה' יְשׁוּבוּן, וּבָאוּ צִיּוֹן בְּרִנָּה, וְשִׂמְחַת עוֹלָם, עַל-רֹאשָׁם; שָׂשׂוֹן וְשִׂמְחָה יַשִּׂיגוּ, ונָסוּ יָגוֹן וַאֲנָחָה
תודה לה'!!
1760337611934.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה