כן.אתם עם רכב?
אם כן לכו מוקדם לירכא יחסית פחות מפוצץ
מצוייןכן.
ווויז טעון...
תודה רבה!מצויין
במיי ביבי בירכא גם ממוזג גם אטרקציות
רק תבררו שפתוח כי שבוע שעבר הם סגרו במפתיע יום אחד
תודה רבה!מצויין
במיי ביבי בירכא גם ממוזג גם אטרקציות
רק תבררו שפתוח כי שבוע שעבר הם סגרו במפתיע יום אחד
בית שאן - ירכא
זה כ - 90 ק''מ נסיעה..
לא נראה לי שירכא פתוח בשעות כאלה..
אכן אנחנו הולכים לעמק המעיינות לכשעתיים שלוש.בית שאן = עמק המעיינות
7 בבוקר שעה נהדרת לבקר במקום
יש 3 קיבוצים דתיים שניתן להתפלל בהם בשעה מוקדמת מאוד
לכן מחפשים מקום ממוזג...ממוזגות אני לא מכיר
אתרי ביקור אני כן מכיר
אבל חם מאוד שם באיזור
אשמח גם לשמוע על מקום ממוזג באיזוראם תתני לי טלפון אני יכול להמליץ על מקום נהדר
שבשעות האלה ריק מאדם
כתבתי לא מקום ממוזגאשמח גם לשמוע על מקום ממוזג באיזור
מה עושים שם? וכמה עולה?אפשר ללכת לאקווה כיף מול ר' מאיר בעל הנס
או אם אתם לא רוצים לשלם תלכו לחוף הנפרד בסמוך
פארק מזרונים אם מתקנים על הכנרתמה עושים שם? וכמה עולה?
בעלים יהודי?פארק מזרונים אם מתקנים על הכנרת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים