כללי אלופי אינדיזיין ובפרט גרפים דחוף דחוף

• הוסף לסימניות
יש לי עימוד כזה:
פסוק, בסגון X>קטע המחולק לפסקותבסגנוןY
איך לעשות שאחרי כל הקטע בסגנון Y יגיע העיטור ? (שימו לב לבעיה: הקטע מתחלק לפסקות וא"א שבתוך הקטע יופיע העיטור)
עשיתי גרפ שלפני הפסוק יופיע העיטור, הבעיה שיש הרבה מקומות שהפסוק מתחיל עמוד והעיטור עומד לםניוו במקום לסיים קטע. הבנתם?

מקווה...מי יוכל לעזור???

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה שיהיה בייחד עם הפסוק, תגדיר לעיטור בסגנון פסקה של השורה שהוא בא "שמור עם" הבא. ואם הוא באותה פסקה של הפסוק, הגדר "שמור בייחד" שתי שורות בהתחלה

אם אתה רוצה הפוך, תגדיר לו ,
"שמור עם הקודם"

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 20.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי...

אני אסביר שוב, כך זה נראה.

כל הבעיה שהגרפ שעשיתי הגדיר לפני הפסוק עיטור.

הקטע שלפני העיטורים, מחולק לפסקות
איך להגדיר
משהו כמו סיום פסקה שלפני הסגנון "פסוק"?

קבצים מצורפים

• Untitled-25.jpg
    KB 86.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י or lezion;2358695:
לא הבנתי...

אני אסביר שוב, כך זה נראה.

כל הבעיה שהגרפ שעשיתי הגדיר לפני הפסוק עיטור.

הקטע שלפני העיטורים, מחולק לפסקות
איך להגדיר
משהו כמו סיום פסקה שלפני הסגנון "פסוק"?

על זה עניתי, תעשה שמור עם הקודם, וככה הוא ישאר בעמוד הקודם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;2358710:
תודה על העצות
זה מה קרורה ב'שמור עם הקודם'

בדוק שאתה מכניס את העיטור לפסקה נפרדת ולא מעגן אותו לתחילת הפסקה הבאה.
וגם כמובן שיש באמת מקום בדף. ואין הגדרות "שמור עם הבא" או ר"ווח אחרי" שמפריעות כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;2358715:
בדוק שאתה מכניס את העיטור לפסקה נפרדת ולא מעגן אותו לתחילת הפסקה הבאה.
וגם כמובן שיש באמת מקום בדף. ואין הגדרות "שמור עם הבא" או ר"ווח אחרי" שמפריעות כאן

באמת עיגנתי לשורה של הפסוק
והסיבה כי אין לי מושג איך למקם את העיטור בסוף פיסקה לפני פסוק
יש אפשרות כזאת? בגרפ אולי?
אחרי "פסקה", שהיא לפני "פסוק" להכניס עיטור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י or lezion;2358721:
באמת עיגנתי לשורה של הפסוק
והסיבה כי אין לי מושג איך למקם את העיטור בסוף פיסקה לפני פסוק
יש אפשרות כזאת? בגרפ אולי?
אחרי "פסקה", שהיא לפני "פסוק" להכניס עיטור?

חפש תו ראשון בפסקה, ^.
ובהחלף הכנס העיטור לפניו.
קודם הזן~C ואז $0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה