כללי אלופי אינדיזיין לכאן...

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה נואשת...
אני מייבאת קובץ וורד לאינדיזיין והתוכנה נופלת כל פעם. ניסיתי לשמור רק 20 עמודים מהקובץ, לא עוזר. ניסיתי להחליף שם, לשמור בפורמטים אחרים, לא עוזר.
בקובץ יש הערות שוליים, מסגרות וטבלאות. אני חייבת לייבא את הקובץ ולא להעתיק ולהדביק כי זה המון עמודים ויש הערות שוליים
אז אחרי כמה נסיוניות ושינויים הצלחתי לייבא את הקובץ בלי שיפיל את התוכנה. עכשיו הבעיה היא שהטקסט מגיע 2-3 שורות למעלה, כל העמוד ריק ואז שורה למטה של ההערות שוליים (מצ"ב פרינט סקרין). אחרי הרבה התעסקות בתוכנה וגם בוורד, הגעתי למסקנה שיכול להיות שההערות שוליים ארוכות מאוד, לפעמים הערה אחת תופסת 3/4 עמוד ולכן ניסיתי לחתוך את ההערות הארוכות בוורד. שמרתי וייבאתי שוב לאינדי והכל עלה כמו שצריך.
הלקוח מבקש שההערות יהיו בתחתית כל עמוד וישתחיל מיספור חדש כל עמוד. עכשיו המסקנה שלי היא:יש הפניה להערות שולים כל שתי שורות בערך, וכאשר ההערה מאוד ארוכה, אז באינדיזיין תופיע רק שורה אחת או שתיים של הטקסט הרץ בעמוד, לאחר מכן ההערה תתפוס את רוב העמוד ואז השורה עם ההערה הבאה תעבור אוטומטית לעמוד הבא, הרי השורה עם ההפניה לא יכולה להישאר בעמוד הקודם, כי ההערה שלה צריכה להיות באותו עמוד, ואין מקום עם ההערה הארוכה מאוד לפניה. למשל בוורד ההערות לא נמצאות באותו עמוד של ההפניה בטקסט. (מצ"ב פרינט סקרין)
ניסתי עם ובלי האפשרות ...Allow split וזה לא עוזר אני ממש צריכה לדעת איך יש אפשרות לפתור את זה, ואיזו אפשרוות אני יכולה להציע ללקוח?אשמח לתגובה בהקדם, זה ממש דחוף. תודה

קבצים מצורפים

• Picture 2.png
    KB 34.2 · צפיות: 18
  • Picture 3.png
    KB 357.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי את שורש הבעיה.
החורים שנוצרים? או שאי אפשר להעביר הערות לעמוד הבא?
מ"מ אפשר לעשות טריק. לעצב אותיות שנראות כהפניה, בעמוד הנכון, ובפועל את ההפניה עצמה להדביק בעמוד השני. בעיצוב שקוף ללא צבע, לאות ההפניה האמתית.

• הוסף לסימניות
מה שצריך לעשות זה לשמור את קובץ הוורד בשם אחר, ועם control+A לבחור את הכל ולשנות את הכל לגופן אריאל או משהו כזה.
ורק אז לייבא לאינדיזיין.
לפעמים יש קודים בוורד שמפילים אינדיזיין [מניסיון]

ועוד דבר. לפעמים כשמייבאים טבלאות, לא רואים אותם [נראה כאילו זה לא ייבא] אבל זה כן אם תגדילי את תיבת הטקסט לגודל גדול יותר, תוכלי לראות את הטבלאות

לגבי הערות שוליים, תבחרי את ההערות כולם בוורד ותקטיני לגודל של 6 פוינט ותראי אם זה עושה הבדל.
אפשר אחר כך להריץ סקריפט ולתקן מידות

• הוסף לסימניות
תודה לך, העברתי לחברה, היא מנסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;999307:
אפשר אחר כך להריץ סקריפט ולתקן מידות

מה כוונתך?
למה צריך לזה סקריפט?

מ"מ לעיתים אינדזיין לא מזרים טקסט, כי יש כל כך הרבה הפניות באותה שורה, שבשו"א אי אפשר שיכנסו בייחד.

לזה מועיל הטריק שהצעתי.

• הוסף לסימניות
היה לי את זה
תבטלי את אפשרות "שמור עם" בסגנון של ההערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה