כללי אלופי פוטושופ - איך ליצור חנוכיה מאור

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקחת תמונת חנוכיה ולייצר אותה שהיא תהיה קווי מתאר של אור
(כמו הפרסומות של ברון כובעים למי שזוכר)
איך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקש;1822492:
אני רוצה לקחת תמונת חנוכיה ולייצר אותה שהיא תהיה קווי מתאר של אור
(כמו הפרסומות של ברון כובעים למי שזוכר)
איך?

אם הבנתי נכון, אז פשוט בוחרים את החנוכיה, או אם היא על רקע לבן אז בוחרים אותו ומוחקים אותו, אחרי זה בוחרים את החנוכיה עצמה [שהיא נמצאת על רקע שקוף, כרגע],
פותחים שכבה חדשה וצובעים בה בצבע לבן בתוך הבחירה של החנוכיה,
עושים לבחירה ריכוך קצוות [ב = refine edge] כפי העובי שנרצה שישאר לקווי המיתאר,
חותכים את הבחירה, ויש לנו קווי מיתאר של החנוכיה לבנים.

אפשר לעשות לשכבה שיטת שילוב overlay, ואם זה עדיין לא 'מאיר' אז להכפיל את השכבה עם שיטת שילוב הנ"ל כפול 3.
בהצלחה, מקווה שעזרתי.

אהה, ואם זה על רקע שחור אז אפשר בשיטת שילוב screen.

• הוסף לסימניות
אולי תעלה תמונה של ה"כמו" שאתה מתכוון אליו?

קצת קשה להבין למה הכוונה.

יש לי כיוון עבודה מסויים, אבל לפני שאראה למה הכוונה, אין טעם להעלות הדרכה.

• הוסף לסימניות
האם כוונתך למשהו כזה?

קבצים מצורפים

• Chanukah Glow in the Dark_Front.png
    KB 490.5 · צפיות: 26
  • Glow-Chanukah-party.png
    KB 546.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1824495:
האם כוונתך למשהו כזה?

הכיוון. אבל אני רוצה שיהיו גיתי אש קצת מסביב לא מסותת בצורה מסודרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1824495:
האם כוונתך למשהו כזה?

למעשה כמו קווי האש שיש באיור שצרפת למטה, אבל שייצרו חנוכיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה