דרוש מידע אלו הוצאות צפויות בכניסה לדירה חדשה מקבלן (שכונה חדשה אף היא)

• הוסף לסימניות
בע"ה זמן מה לאחר הפסח אנחנו אמורים לקבל מפתח לדירה.
כדי להיות ערוכה מראש תקציבית - עד כמה שניתן, אשמח לשמוע אלו תשלומים צפויים בכינסה לדירה.

הבנתי שיש 'אגרת פחים' לעירייה, זה נכון?
אגרה לתאגיד המים?
תשלום חיבור לחשמל ועוד.. אשמח לדעת מה עוד יש, ומה המחירים בערך..

חיבור לגז בשלב זה אני לא עושה, קונה כיריים אינדוקציה. אפרופו - כמה עולה להפוך שקע חשמלי קיים לתלת פאזי (יש תשתית תלת פאזי בדירה)

כל תגובה תתקבל בברכה, תודה ושבוע נפלא!

• הוסף לסימניות
לכיריים אינדוקציה, תוסיפי ערכת סירים חדשה (אולי אפילו 2 לבשרי וחלבי)
אלא אם כן הסירים שלך מותאמים לאינדוקציה

• הוסף לסימניות
סורגים
צבע (הקבלן צובע בסיד)
פרגולה במרפסת?
תאורה בכל הדירה

• הוסף לסימניות
מה שאני יודע,(לא אומר שאין עוד...) חיבור לחשמל- 3000 ש"ח, יכול להיות עוד עשרות אלפי שקלים על הדירה עצמה עקב שמחיר הדירה זה צמוד למדד הבניה שעולה כל הזמן

• הוסף לסימניות
מזוזות - 150 - 500 ש''ח ליחדיה
מזגנים - 20000-50000 לדירת 4 חדרים (הטווח כמובן רחב עוד יותר, אבל נקרא לזה סוג של ממוצע)
בדק בית - מומלץ בדירות קבלן - 1500-4000 ש''ח
זכוכית למקלחון אם יש - 1000 ש''ח
סורגים - 4000-8000 ש''ח לדירת 4-5 חדרים
חיבור חשמל - זניח, ובדר''כ מצורף לחשבון החשמל הראשון
חיבור למים - למיטב זכרוני לא עולה
צביעה - לרוב דירות הקבלן מגיעות עם סיד מעצבן ובלתי ניתן לניקוי

מעבר לכך - כמעט תמיד יש צורך במכשירי חשמל \ ריהוט וכו'

זה מה שזכור לי כרגע, מן הסתם שיש עוד

• הוסף לסימניות
אני לא מדברת על הוצאות שתלויות בי
כמו ריהוט, סורגים, מזגנים, תאורה ומוצרי חשמל.. זה ודאי שאני ערוכה וקונה מה שדחוף ונכנס לתקציב, ומה שלא - בעתיד.
אני מדברת על הוצאות שלא תלויות בי שאני מחוייבת לשלם. כמו חיבור לחשמל (מישהי כתבה פה 3000 שח??? קראתי נכון??)

• הוסף לסימניות
הסכום שכתבתי על חיבור חשמל זה ממה ששמעתי משכן שלי שקיבל השבוע מפתח לדירתו

• הוסף לסימניות
באתר של חברת החשמל יש סימולטור שבו אפשר לבדוק את סכום התשלום לכל חיבור לפי מספר הדירות וכן לפי כמות אימפר שזה עוצמת הזרם, בחיבור יחיד(לעוצמת חשמל רגילה) באמת עולה קרוב ל8.5 אלף ש"ח אבל אם זה בנין שלם שמחברים זה זול בהרבה יצא שם קצת יותר מ 2000 ש"ח ל-8 דיירים

• הוסף לסימניות
זה עלות שביותר מ95% הקבלן סופג אותה, בדר"כ עלות חיבור לחשמל של דייר בבנין חדש זה רק 8.5 ש"ח עלות פתיחת חוזה

• הוסף לסימניות
אולי הדירה של שכן שלי נקנתה בקבוצת רכישה וזה מתגלגל על הרוכשים, הוא קנה בהר יונה

• הוסף לסימניות
באיזה איזור?

• הוסף לסימניות
בשכונה חדשה תצטרכו להתאגד לבנות בית כנסת, או לפחות קארוון +ריהוט +ספרים בסיסיים.

גם אותי מעניין איזו עלויות נוספות כשמדובר בשכונה חדשה לגמרי.

• הוסף לסימניות
נסו את אבי בוחבוט. יודעת שעשה מחיר טוב לקבוצות שהתארגנו בבית שמש
0537708711

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה