אלו תמונות שהיו לי במאגר ופורסמו בעבר.

• הוסף לסימניות
צילמתי בזמנו את התמונות הללו, אחת בליקוי
והשניה זה לימון שצמח אצלינו.

קבצים מצורפים

• DSC_0004.jpg
    KB 590.9 · צפיות: 12
  • DSC_0175.JPG
    3.6 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מצטער,
גם השמש וגם הלימון מסתתרים משום מה
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
השמש בתמונה למטה, והלימון למעלה (סחוט);)

(ה' ישמור, איזה לימון! נראה שהגיע מאזור צ'רנוביל)

• הוסף לסימניות
הלימון נראה גלגול של מישהו ...

• הוסף לסימניות
הלימון בשלב של פרח עדין??(:

• הוסף לסימניות
כן לימון לא לימון, הפוקוס ברח מהלימון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;724465:
כן לימון לא לימון, הפוקוס ברח מהלימון.

הלימון נראה קצת מפחיד. האמת היא שגם אני הייתי בורח ממנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;724513:
הלימון נראה קצת מפחיד. האמת היא שגם אני הייתי בורח ממנו.

??????????????

אתה מעלה תמונה עם פוקוס לא נכון לחוות דעת, אתמהה????????

בתמונה של השמש לא מצאתי ענין מיוחד והקומפוזציה שם לא משהו....:(:(

• הוסף לסימניות
אתרוגים ידעתי שיש כאלה אפי' משתמשים בהם בסידורי פרחים.
לימונים לא ידעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה