אלחוטי או לא אלחוטי?

• הוסף לסימניות
מקלדת ועכבר למחשב נייח? אלחוטי או לא אלחוטי?
במה אתם משתמשים?
מה כדאי?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר קצרצר במה יותר טוב מהלא אלחוטי?

• הוסף לסימניות
לוג'יק ומרוצה עד הגג
אגב לא מבין איך אפשר בלי אלחוטי

• הוסף לסימניות
במקלדת אלחוטית אין לי ניסיון,
אבל בעכבר כן- ובכלל לא הייתי מרוצה. הבטריות נגמרו כל כך מהר, שזה היה מעצבן.
ככל הידוע לי תמיד בעכבר אלחוטי יש בטריות, או שזה משתנה בחברות השונות?
(וחוצמזה, בכל מקרה יש לך מליון חוטים מאחורה, אז עוד אחד לא יזיק :):eek::) )

• הוסף לסימניות
ולפעמים הוא גם מחליט ללכת לאבוד..........

קרה לי פעם, באמת:eek:!

• הוסף לסימניות
אלחוטי מאד נחמד, זה מחייב להחזיק עוד שתי בטריות נטענות ומטען. (בכל מקרה זה טוב שיש דבר כזה בבית, בביל המצלמה, בשביל איזה משחק של הילדים או לכל צורך שהוא).
זה מחזיק כשלשה - ארבעה חודשים בין הטענה להטענה.
עכבר ומקלדת אלחוטיים הם הרבה יותר יפים וממש נח.
כמובן, המחיר בהתאם.

• הוסף לסימניות
גם אני השתמשתי בעכבר אלחוטי תקופה, וזה בהחלט מטרד להטעין ולהחליף בטריות,
זה היה נחמד, וכמובן מקל קצת על התנועה, אבל ברגע שהפסיק לעבוד משום מה, חזרתי אחר כבוד לעכבר עם זנב ומסתדרת איתו יופי.

• הוסף לסימניות
בס"ד
היה לי עכבר ומקלדת אל-חוטיים, זה נחמד, אבל ויתרתי, להחליף בטריות וכמובן הבטריות זו עוד הוצאה כספית.
זה עניין של נוחיות...
ד"א אני משתמש בווקום עם לוח מגע ועט, פשוט מעולה... וגם עם עכבר (כמובן עם... זנב) כשצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה