שיר חדש אלחנן ענבל - שיר המעלות (קאבר)

• הוסף לסימניות
לאחר שנכנסתי אני והרבה מהצופים.. שוב ושוב לתוכנית "הקול החדש" על מנת לשמוע את הביצוע המדהים של @חוני בולי לשיר של יידל ורדיגר - שיר המעלות.

הוחלט פה אחד לחתוך את הקטע היפה הזה, ולהביא אותו לשמיעה לאוזני הצופים בקלות ללא צורך לחפש בתוך התוכנית בה הושר השיר...

לא יודע מה איתכם אני כבר הכנסתי אותו לפלייליסט שלי..

1738760170837.png

אם מישהו יכול להמיר את זה לאודיו שיהיה לתועלת הציבור, הציבור יודה לו מאוד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שיר המעלות- אלחנן ענבל- הקול החדש.mp3
    3.2 MB
  • הוסף לסימניות
לאחר פניות על קמפיין יח"צ וכו' וכו'

ג"נ ולמען הסר ספק אין לי וכנראה לא יהיה לי שום קשר לזמר אלחנן ענבל.

בסה"כ נהניתי לשמוע את הזמר המופלא הזה ורציתי שגם אחרים יזכו לשמוע אותו.

בהצלחה בהמשך הדרך!

• הוסף לסימניות
אני ובעלי ראינו את כל הפרקים של הקול החדש עד כה (כ-8 במספר), ומבחינתנו הוא במקום ראשון! אנחנו שומעים את הקטע החתוך דלעיל שוב ושוב ומתמוגגים. הוא זמר מצוין! אגב לא מכירים אותו בכלל.

• הוסף לסימניות
אגב אלחנן ענבל
מצאתי קטע ישן נושן שהוא שר עם יואלי דיקמן באיזשהי חתונה...

• הוסף לסימניות
אגב אלחנן ענבל
מצאתי קטע ישן נושן שהוא שר עם יואלי דיקמן באיזשהי חתונה...
אני מבקש לא להוריד לו..

הסאונד זוועה שם, זה נשמע גרוע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הביטה בעניינו & אלחנן ענבל.mp3
    2 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה