קופת גמל להשקעה אלטשולר שחם

• הוסף לסימניות
עדכון לגבי אלטשולר.
מהנתונים שפורסמו, בחודש פברואר הם השיגו את התשואות הגבוהות ביותר בקרנות ההשתלמות שלהם.
ומתחילת השנה הם ממוקמים במקום הראשון או השני וכדו'.

• הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד האם המסלול הלכה שהם נותנים לחיסכון לכל ילד
הוא מסלול הלכה מקובל
האם יש לכם מידע על זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדכון לגבי אלטשולר.
מהנתונים שפורסמו, בחודש פברואר הם השיגו את התשואות הגבוהות ביותר בקרנות ההשתלמות שלהם.
לא בודקים לפי טווחי זמן קצרים.
וגם בטווחי זמן ארוכים אין אפשרות לדעת אם התשואה מורכבת ממזל או משכל.

• הוסף לסימניות
לא בודקים לפי טווחי זמן קצרים.
וגם בטווחי זמן ארוכים אין אפשרות לדעת אם התשואה מורכבת ממזל או משכל.
אכן לא בודקים לפי טווחי זמן קצרים.
והדברים נכתבו בהמשך למה שכבר כתבתי ונכתב פה באשכול.

• הוסף לסימניות
עדכון לגבי אלטשולר.
האם עדיף המסלול מחקה מדד שלהם?
או מסלול של השקעות אקטיבי?

• הוסף לסימניות
האם עדיף המסלול מחקה מדד שלהם?
או מסלול של השקעות אקטיבי?
אין להם מסלול מחקה מדד עם הכשר.
ובאופן כללי, בחירת חברה ומסלול השקעה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.

• הוסף לסימניות
מה המצב שם כיום אני רוצה להשקיע כסף לטווח ארוך בכל חודש 200 ש"ח כדאי כרגע להשקיע שם במסלול הלכה או במנרה או אחרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה המצב שם כיום אני רוצה להשקיע כסף לטווח ארוך בכל חודש 200 ש"ח כדאי כרגע להשקיע שם במסלול הלכה או במנרה או אחרים?
"שם" זו המניה של חברת אלטשולר שחם שעליה דובר שירדה בזמנו
מהמשך דבריך נראה שאתה מדבר על חסכונות במסלול שונים של אלטשולר שחם שאין קשר למחיר המניה. אתה צריך לבחור חברה מנורה אלטשולר וכו ואז ללככת על מסלול מתאים כשר כמה אחוז מנייתי או עוקב מדדים לפי היכולות והרצונות שלך. בהצלחה

• הוסף לסימניות
"שם" זו המניה של חברת אלטשולר שחם שעליה דובר שירדה בזמנו
מהמשך דבריך נראה שאתה מדבר על חסכונות במסלול שונים של אלטשולר שחם שאין קשר למחיר המניה. אתה צריך לבחור חברה מנורה אלטשולר וכו ואז ללככת על מסלול מתאים כשר כמה אחוז מנייתי או עוקב מדדים לפי היכולות והרצונות שלך. בהצלחה
ראיתי שיש שם כמה מסלולים ויש מסלול הלכה שעליו אני רוצה ללכת מה אתה אומר?
תודה על היעוץ

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש שם כמה מסלולים ויש מסלול הלכה שעליו אני רוצה ללכת מה אתה אומר?
תודה על היעוץ
שלהמליץ על מסלול זה דבר מורכב ואינדיבדואלי וצריך לדעת המון פרטים
בדרך כלל מסלולי הלכה הם סולידיים יותר ולא מביאים תשואה גבוהה לאורך זמן
לא מכיר את המסלול הנל
ואני א יועץ השקעות רק חושב איתך בקול

• הוסף לסימניות
המצב שלהם מצוין.
פרט חשוב שכדאי להוסיף לשיקול זה דמי הניהול בחברות השונות.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש עדיפות לחברת מנורה על פני הראל בענין שרות לקוחות
ואם מציעים לי הצעה קורצת אחרי שכבר עשיתי העברה למנורה (מחר היא יוצאת לפועל לכן הראל רוצים לשכנע אותי להישאר אצלם) האם כדאי בכול אופן להעביר או להישאר בהראל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחר כל הנ"ל
האם כדאי להוציא את החסכון לכל ילד מאלטשולר (הלכה, כמובן) ?
ואם כן,
לאן ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה