נכתב ע"י מלכי;1472302:מצטרפת לשאלה - הרבה דברים עדיין לא הגיעו אלי מ-11.11.14
ועל כמה מהם הוא כתב - Finished
מה זה אומר?
ולגבי שאלתך - יש משפט כזה:
3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click ' Request to extend Purchase Protection ' to ask for the seller's approval.
תלחצי שם על אמצע המשפט ותבקשי שיאריכו לך - אני ביקשתי ב-40 יום.
נכתב ע"י רותי12;1472292:דחוף איך מאריכים הגנה ? אני כבר חצי שעה על המחשב ולא מוצאת האופציה, ההגנה מסתימת עוד 5 שעות!!!!
עוד שאלה - יש לי על כמה מוצרים בסטטוס : Suspicious Order
Finished מזה אומר?![]()
נכתב ע"י נירוש;1472379:שלחתי לכם צילום מסך:ולאחר כמה שעות זה מתעדכן- הם ישלחו לך למייל הודעה- תעכבי שזה עודכן
מה שמוקף בעיגול אדום מראה כמה מן נשאר להגנה ( כאן נשארו עוד 50 יום)
מה שמוקף בצהוב- לוחצים על זה וקופץ חלון שבו את מבקשת מהמוכר כמה ימים להאריך את הזמן
נכתב ע"י רותי12;1472554:תודה על הפרוט אבל לי השורה הזו לא מופיעה הנה:
Reminder:
The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 3 calendar days 20 hour 21 minute 51 second .
If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.
Learn more about our dispute policies
נכתב ע"י רותי12;1472554:תודה על הפרוט אבל לי השורה הזו לא מופיעה הנה:
Reminder:
The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 3 calendar days 20 hour 21 minute 51 second .
If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.
Learn more about our dispute policies
נכתב ע"י נירוש;1472618:עוד שאלה - יש לי על כמה מוצרים בסטטוס : Suspicious Order
Finished מזה אומר?![]()
עדיין לא החזירו לי את הכסף זה נורמלי?וכבר הודיעו לי מזמן שיחזירונכתב ע"י רותי12;1472625:זה אומר שמצאו מוכר חשוד כרמאי וביטלו את ההזמנה ויחזירו לך את הכסף
גם אני עם כל נסיוני התפתיתי לקנות ממוכר שנתן מחירי רצפה לדברים מדיהמים- אבל האשליה בחזיקה שבועייםוהודיעו לי שההזמנה הוקפאה בגלל מוכר חשוד ואח"כ בוטלה
מנסיון - אל תתפתו למחירים לא הגיוניים (ג'קט ב5 דולר, מעיל לאשה ב8 דולר, שמלה ב6 דולר...) אלו הרמאים שמסתובבים כאן ונותנים לך אשליות
נכון שהכסף מוחזר אבל זה לא שווה את הטירחה והאשליה - אני כבר לא מתפתה לכל הרמאים האלה - אם אני רואה חנות עם מחירים לא הגיוניים - לא נכנסת אליה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי, מידות טובות, אביב טולדאנו - צלמת ועוד 3 משתמשים6 //