מעניין אותי באיזה צורה זה פתוח, כל התמונות פתוחות? או שיש סינון כלשהו בתוך האתר?אני בנתיב, ואליאקספרס פתוח לי.
נסי לדבר איתם ישירות.
פשוט דברת עם נציגה?כבר לא זוכרת!
יכול להיות שנפלתי על פקידה נחמדה?
יכול להיות שהזמנתי מתישהו משהו, והייתי צריכה אותו פתוח? (וכמובן, אני ממשיכה להזמין עד היום...)
אצלי פתוח אחרי הרבה נדנודים. לא גליק גדול כשזה אתר בטלפון ולא אפליקציה. לא קל לעבוד עם זה.
מענין לדעת איך זה בנטפרי.? אמרו לי ששם מסננים כל תמונה בנפרד. אז זה גם באליאקספרס? מענין אותי כי גם ככה חשבתי לעבור אליהם אולי זה יהיה עוד שיקוליש חסימה פנימית כלשהי, אבל אין בה שום הגיון.
לפעמים חסומים תיקי אוכל לילדים, ולפעמים שלייקעס. ולמה, כי לאיזה פרומער שגולש באליאקספרס יש נערוו רציני של תמונת אישה...
אם מבקשים פתיחה, צריך לקחת בחשבון שיש לפעמים תמונות מזעזעות של נשים. אפשר לראות אותם בכל מיני מצבים, לא תמיד אפשר לסנן.
היה לי בעבר סינון חלקי (אפור מעצבן) ודרשתי להסיר את זה. איזה הגיון יש בלצבוע חלקי מוצץ, למשל? או חלקי משחק?
בשורה תחתונה, זה אתר שאם רוצים לאשר אותו באופן גורף, צריך לאשר אותו אחד על אחד. כל סינון אחר, הוא סינון בדיעבד, ומי שמבקש אותו - עושה זאת על אחריותו.
מענין לדעת איך זה בנטפרי.? אמרו לי ששם מסננים כל תמונה בנפרד. אז זה גם באליאקספרס? מענין אותי כי גם ככה חשבתי לעבור אליהם אולי זה יהיה עוד שיקול
אם מבקשים פתיחה, צריך לקחת בחשבון שיש לפעמים תמונות מזעזעות של נשים. אפשר לראות אותם בכל מיני מצבים, לא תמיד אפשר לסנן.
אכן, בנטפרי כל התמונות מסוננות, אין מצב לראות תמונה לא לענין.מענין לדעת איך זה בנטפרי.? אמרו לי ששם מסננים כל תמונה בנפרד. אז זה גם באליאקספרס? מענין אותי כי גם ככה חשבתי לעבור אליהם אולי זה יהיה עוד שיקול
אכן, בנטפרי כל התמונות מסוננות, אין מצב לראות תמונה לא לענין.
בדיוק. מסננים כל תמונה בנפרד. מאוד מוצלח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים