אליאקספרס-הודעה על הקפאה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה אני אמורה לעשות עם ההודעה הזו? ומה זה אומר מבחינת המוצרים שהזמנתי?
:mad:
ההזמנה שלך *********** הוקפאה עקב פעילות חשודה מוכר
רותי היקר,
אתה מזמין מוקפא כרגע, בשל פעילויות מסחר חשודות מוכרים.
השענו את החשבון של מוכר זה בגלל שאנחנו זיהינו פעילות מסחר לא בטוחה. לכן יש לנו ביקשתי המוכר לספק ראיות מספיקות, כגון תעודות משלוח ותעודות שהם חייבים לספק בתוך 3 ימי עסקים (לא ימים קלנדריים).

אם המוכר אינו מספק כל ראיה תוך 3 ימי עסקים, אנו ננפיק עם החזר מלא לך. במקרה המוכר מספק ראיות, זה יכול לקחת כ 15 ימי עסקים למקרה להיפתר.

אנו מתנצלים על אי נוחות. בAliExpress, אנו צעדים מחויבים ותמיד לוקחים בשיפור הלקוחות שלנו לקניות ניסיון ולהגנה הן את הקונה של והאינטרסים של המוכר.

ההבנה ושיתוף הפעולה שלך הן להערכה רבה.

בכבוד רב,
AliExpress מחלקת סחר אבטחה
2014/12/01 3:37

• הוסף לסימניות
OR, הם לא השעו את החשבון שלה, הם השעו את החשבון של המוכר שהיא הזמינה ממנו.

• הוסף לסימניות
:D:D:D:eek:
פשוט מצאו מוכר גנב ורמאי שהזמנת ממנו והם מגינים עלייך ורוצים לראות תוך 3 ימים אם הוא אמין ויש לו סחורה וכו' ואם לא מחזירים לך את הכסף

• הוסף לסימניות
היה לי אותו סיפור, אחרי 3 ימים ,קבלתי הודעה, שמחזירים לי את הכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1450591:
:D:D:D:eek:
פשוט מצאו מוכר גנב ורמאי שהזמנת ממנו והם מגינים עלייך ורוצים לראות תוך 3 ימים אם הוא אמין ויש לו סחורה וכו' ואם לא מחזירים לך את הכסף

כך הבנתי . אבל מה אני צריכה לעשות? בינתיים לא קבלתי מהמוכר הזה כלום . ליצור קשר? עם מי?

• הוסף לסימניות
לא צריך לעשות כלום.
הם כתבו שהם בודקים את המוכר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1450406:
אשמח לדעת מה אני אמורה לעשות עם ההודעה הזו? ומה זה אומר מבחינת המוצרים שהזמנתי?
:mad:
ההזמנה שלך *********** הוקפאה עקב פעילות חשודה מוכר
רותי היקר,
אתה מזמין מוקפא כרגע, בשל פעילויות מסחר חשודות מוכרים.
השענו את החשבון של מוכר זה בגלל שאנחנו זיהינו פעילות מסחר לא בטוחה. לכן יש לנו ביקשתי המוכר לספק ראיות מספיקות, כגון תעודות משלוח ותעודות שהם חייבים לספק בתוך 3 ימי עסקים (לא ימים קלנדריים).

אם המוכר אינו מספק כל ראיה תוך 3 ימי עסקים, אנו ננפיק עם החזר מלא לך. במקרה המוכר מספק ראיות, זה יכול לקחת כ 15 ימי עסקים למקרה להיפתר.

אנו מתנצלים על אי נוחות. בAliExpress, אנו צעדים מחויבים ותמיד לוקחים בשיפור הלקוחות שלנו לקניות ניסיון ולהגנה הן את הקונה של והאינטרסים של המוכר.

ההבנה ושיתוף הפעולה שלך הן להערכה רבה.

בכבוד רב,
AliExpress מחלקת סחר אבטחה
2014/12/01 3:37

איך שילמת? דרך פאיפאל או בכרטיס אשראי רגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1451319:
איך שילמת? דרך פאיפאל או בכרטיס אשראי רגיל?

א"א לשלם באליאקספרס דרך פאייפאל

• הוסף לסימניות
תודה, עניין אותי לדעת אם הם עלו על המוכר הנוכל בגלל פאיפאל

• הוסף לסימניות
מה שם המוכר הרמאי?
(אגב אין פאיפאל באלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה