אליאקספרס- חבילה הגיעה למדינת היעד \ משלוח החבילה נכשל

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצרים מאליאקספרס
אין לי מס' מעקב זמין עבור דואר ישראל אלא רק באתר של אלי.
קיבלתי מיילים על כמה מהחבילות שהחבילה הגיעה למדינת היעד
למרות שמהדואר לא קיבלתי אות חיים כלשהו
על אחת החבילות שכבר קיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה למדינת היעד
קיבלתי כעת הודעה שמשלוח החבילה נכשל?

מישהו יודע מה זה אומר?
איפה אני צריכה ללכת לחפש את החבילות שלי?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לענות לך ספציפית על השאלה שלך, אבל לידיעתך: היתה פריצה רצינית במחלקת המיון של הדואר במודיעין, הושחתו חבילות רבות.
גם אני מחכה לכמה חבילות נחוצות, ומי יודע אם הם לא ניזוקו.

• הוסף לסימניות
אני לא קיבלתי חבילה והתלוננתי אצל המוכר שטען ששלח. אתמול הגיעה הצהרה מהדואר שאני אמורה לחתום עליה ולשלוח חזרה. הם מעוניינים לדעת האם אכן לא קיבלתי את החבילה.
מחכה לראות מה יקרה. בכל מקרה - המוכר הוא הכתובת. גם אחרי שעבר זמן רב ולא ניתן לפתוח סכסוך.

• הוסף לסימניות
זה משהו מוזר
אף פעם לא קרה לי שקיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה למדינת היעד
וכבר יותר משבועיים שהבילה במדינת היעד
ולא קיבלתי עליה שום דיווח.

דואר ישראל טוענים שעם מס' המעקב שיש לי אין אפשרות לדעת מה עם החבילה.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה ושלחתי הודעה למוכר דרך ההודעות של אלי אקס. והוא כתב לי שיש בעיות במכס בזמן האחרון... אשרי המאמין, עכשיו שאני רואה את כל אלו אפתח מהר תלונה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שתרגמת את ההודעה על המשלוח נכשל בגוגל טרנסלייט?

• הוסף לסימניות
קרה לי,בתקופה האחרונה עם חבילה מאליאקספרס.
קיבלתי בקשה - אפילו למשוב חיובי, כאילו כבר נמסר.
-
כתבתי לו שלא קיבלתי, ואני דורשת החזר.
לאחר דין ודברים שוב ושוב, כי באמת אין לי מושג.
פתאום, הוא כותב לי כי בעצם, קרתה תקלה וזה בכלל לא נשלח:confused:
ונתן לי אישור להחזר הכסף.
עדין לא הגיע חשבון הכרטיס כדי לבדוק האם החזיר.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני 5 חודשים..........כבר התייאשתי... השבוע קיבלתי הודעה שזה הגיע..אלך לדואר לראות אם זה נכון..

• הוסף לסימניות
יש המוווווווווווווווווון בעיות בדואר ישראל גם חבילות מאלי אקספרס וגם מכתב רגיל בארץ אפי' דואר 24 הוא לא באמת 24!!!

• הוסף לסימניות
גם לי היה כתוב שהמשלוח נכשל, ואז לקחתי את מספר המעקב מהאתר של אלי אקספרס ובדקתי באתר הדואר, וכתבו לי שהחבילה בדואר ונתנו לי מספר מדף, עם זה הלכתי לדואר וקיבלתי את החבילה,
הודעה מהדואר לא הגיעה...

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול לומר לי
א. מה לשעות שהחבילה בערך שבועיים נמצאת במקום מסויים ולא מתקדמת
ב. איך פותחים סכסוך עם מוכר

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה דומה מופיע שהמסירה נכשלה
לפי המוכר ולפי הערעור שלא התקבל זה הגיע לדואר הסמוך לאזור מגורי
לפי דואר ישראל הם לא קיבלו זאת בכלל
יש מה לעשות????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה