עזרה אליאקספרס מבקש לשלוח לי SMS עם קוד אימות

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר וזה כותב לי שזוהתה פעילות חשודה בחשבון ולכן הם רוצים לאמת אותו.
הדרך היחידה היא לשלוח לי קוד SMS למספר שלי, שכמובן לא אפשרי אצלי.
נתקלתם בבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך אני מוכן שישלחו אלי sms

• הוסף לסימניות
תודה!
מצאנו פה מישהו לקבל את הSMS.
מענין אותי לדעת אם עוד נתקלו בזה, וכמה פעמים זה עוד עלול לקרות לי...

• הוסף לסימניות
נתקעתי עם אותה בעיה
זה שולח SMS לכל מספר שאכניס? (גם לא מספר הטלפון של בעל החשבון?)
תודה מראש לעונים..

• הוסף לסימניות
מקפיץ,
הוא דורש ממני אימות בSMS אבל תכלס הוא לא שולח אותו,
מישהו נתקל?

• הוסף לסימניות
קרה לי עכשיו
בסוף שלח לי.
תלחץ על קישור שאלי אקספרס שלחו לך למייל (אישור הזמנה/מעקב) ותפתח אותו באנונימי בלי שינוי שפה ותנסה להתחבר, אחרי שמביא אותך למסך SMS תפתח שוב את הקישור באנונימי ותתחבר, ואז הוא כן שלח לי קוד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי שמתקשה בקבלת sms מעלי אקספרס שינסה להיכנס דרך דפדפן firefox ואז הוא יקבל את ההודעה (אפשר לכל טלפון שמקבל sms)

• הוסף לסימניות
הזיה!
אני גם לא מצליחה לקבל הודעות סמס, לא משנה איזה מספר אני מכניסה, בחו"ל או בישראל.
דרך פיירפוקס יעבוד?

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה, [כתבתי טלפון והוא לא שולח כלום, אולי בעיה בקידומת]
פשוט קבלתי מוצר לא נכון, ונותרו לו 3 ימים להגיב למוכר שיחזיר לי את הכסף, חבל חבל חבל

מה עושים???

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה, [כתבתי טלפון והוא לא שולח כלום, אולי בעיה בקידומת]
פשוט קבלתי מוצר לא נכון, ונותרו לו 3 ימים להגיב למוכר שיחזיר לי את הכסף, חבל חבל חבל

מה עושים???

מי שמתקשה בקבלת sms מעלי אקספרס שינסה להיכנס דרך דפדפן firefox ואז הוא יקבל את ההודעה (אפשר לכל טלפון שמקבל sms)

• הוסף לסימניות
לא עוזר לי בשום צורה..
פשוט לא מגיעה ההודעה ואין דרך ליכנס לחשבון (או אפילו חשבון חדש)

• הוסף לסימניות
השיטה היא לנסות להיכנס דרך דפדפן פירפוקס ולא דרך כרום תעדכנו אם עזר

• הוסף לסימניות
זה מה שניסתי ולא הצלחתי
- אם נכנסים דרך 'גוגל' (החשבון של גוגל, לא דרך שם משתמש וסיסמא) - עוזר?

• הוסף לסימניות
היי,

מי יכול לעזור לי לא שולח לי sms בשום דרך ...............
לשום מספר מה עוד אפשרי ??
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה