אליאקספרס - עזרה דחוף - מה פשר ההודעה הזו??

• הוסף לסימניות
פריט שהזמנתי ב-11/11, אין עליו שום מידע בדואר, ביקשתי הארכת רכישה כמה פעמים.
וככה מופיע לי היום:
Order Number:
64589401657180
Status:
Finished
Reminder:
Order has been automatically confirmed by the system because no action received from buyer within the buyer protection time.

• הוסף לסימניות
ההזמנה אושרה אוטומטית ע"י המערכת היות ושום פעילות לא התקבלה מהקונה בתוך כדי זמן הגנת הקונה.
במילים אחרות: ההזמנה נסגרה. יהי רצון שקיבלת את המוצר. והיות ולא הייתה שום התייחסות במהלך הזמן אז ראי את ההזמנה כמאושרת... :(

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי הארכת הגנה כמה פעמים!!

Leave a message for the seller
sarit fadida
2015-01-01 07:11:03
Due to shipping delays,please extend delivery date by 10 days.
sarit fadida
2014-12-30 22:20:06
Due to shipping delays,please extend delivery date by 7 days.
sarit fadida
2014-12-28 04:44:48

• הוסף לסימניות
מה את מבקשת כל פעם רק לכמה ימים?!
אני אוטומטית מבקשת לפחות ל- 30 יום!!!
ומשתדלת לעקוב אחרי ההודעות במייל אם הולך לעבור תאריך ההגנה.
אולי הם מתכוונים שלא היתה שום פעילות מאז ההרחבה האחרונה שעשו לך ועד שהיא הסתיימה.
אך בעצם, לפי מה שאת העתקת מהחשבון שלך, זה נראה שאת אמנם ביקשת 3 פעמים אך זה לא אושר ובינתיים הזמן אזל...
שימי לב, שהמוכר אמור לענות לך שהוא הרחיב, או שאת מקבלת הודעה אוטומטית ברגע שזמן ההגנה הורחב (לא זוכרת בבירור אבל נראה לי כך)
מכל מקום יש לך הוכחה שביקשת 3 פעמים, אך השאלה האם הבקשה נענתה.
מבחינתם היות ולא היתה שום תגובה, הם סגרו את העסקה.
לדעתי, את צריכה עכשיו לפנות באיזה "צור קשר" לאליאקספרס ולספר שלא קיבלת עדיין את החבילה ושזמן ההגנה לא הורחב למרות שביקשת 3 פעמים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1484761:
אני ביקשתי הארכת הגנה כמה פעמים!!

Leave a message for the seller
sarit fadida
2015-01-01 07:11:03
sarit fadida
2014-12-30 22:20:06
Due to shipping delays,please extend delivery date by 7 days.
sarit fadida
2014-12-28 04:44:48

ביקשת כמה פעמים וראית שאין תגובה- כאן המקום והזמן לפתוח סכסוך

• הוסף לסימניות
או שלא להתייאש מדי מהר...
לי הגיעו לפני שבוע פריטים שהזמנתי לפני ראש השנה...
(אחרי שהארכתי הגנה 3 פעמים והתיאשתי וביקשתי כבר את הכסף חזרה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י present;1484846:
או שלא להתייאש מדי מהר...
לי הגיעו לפני שבוע פריטים שהזמנתי לפני ראש השנה...
(אחרי שהארכתי הגנה 3 פעמים והתיאשתי וביקשתי כבר את הכסף חזרה...)

במקרה שלה היא ביקשה להאריך 3 פעמים והמוכר לא הגיב:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה