אליאקספרס - שאלה על משלוח

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי 2 פריטים באליאקספרס ב11/11
אני ראיתי באתר לפני שבוע שכתוב לי שהפריט הוחזר לסין כי לא היה נדרש.

אני גרה בדירה שכורה, והגיע לי פתק של דואר רשום על משהו שהיה גר לפני בדירה, אפילו לא הסתכלתי על הפתק, מכיוון שמגיעים לו הרבה מכתבים,

עכשיו בדקתי וראיתי שזה בעצם המספר הזמנה הזו שלי

השאלה מה אני עושה? הפתק היגיע על שם משהו אחר ככה שבדואר הם לא היו מוציאים את זה כי זה לא על שמי. ומצד שני בהזמנה באתר זה על השם שלי,

השאלה של מי הפאשלה פה? של הדואר?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
למי לפנות? לדואר? למוכר?

• הוסף לסימניות
אולי בכלאפן?

• הוסף לסימניות
גם אם זה בעיה של הדואר, הפריט כרגע הוחזר לסין ולכן לדעתי את צריכה לדבר עם המוכר שישלח שוב.
ואז לדבר עם הדואר ולוודא שלא תהיה בעיה כזאת בפעם השניה.
(אולי אצלם הדירה רשומה עם השם של בעל הדירה הקודם)
כנראה שהם יבקשו ממך העתק של חוזה שכירות או לחילופין אישור שהדירה שיכת לך.

• הוסף לסימניות
השאלה מה אני אומרת למוכר? אני לא רוצה לשלם שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1477866:
השאלה מה אני אומרת למוכר? אני לא רוצה לשלם שוב

שלא קבלת את הפריט ובמעקב אחרי המספר סימוכין את רואה שהפריט יוחזר אליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה