אליאקספרס

• הוסף לסימניות
קבלתי הודעה מהם היום:
Your order 60707713113061 has been frozen due to suspicious seller activity

Dear ......................,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.
We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Sincerely,
AliExpress Trade Security Department
2014.01.15 03:17

לפי מה שאני מבינה הם ביטלו הזמנה מסוימת שהזמנתי בגלל שהמוכר לא היה אמין.
איך אוכל לודא שאכן הוחזר לי הכסף?
הזמנתי כמה פריטים ואני לא זוכרת לאיזה פריט היה את מספר ההזמנה הזה יש אפשרות לבדוק זאת?

תודה לעונים:)

• הוסף לסימניות
אינני מתמצאת, אבל הכי הגיוני לי, תבדקי בכרטיס האשראי שלך אולי.

• הוסף לסימניות
מכיון שהמוכר לא אמין הם קפאו את ההזמנה, אם המוכר יוכל להביא הוכחה שאכן הוא אמין עד 3 ימים אז יבטלו ההקפאה וימשיכו את ההזמנה, יכול ליקח 15 ימים לסגור ההקפאה. ואם לא יוכל המוכר להוכיח את זה אז יבטלו את ההזמנה ויחזירו לך את הכסף.

• הוסף לסימניות
תודה משה ומלפפון

• הוסף לסימניות
יש להזהר הרבה כשקונים משם, יש שם הרבה ספאנים מסין

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה.
אין מה לחשוש- תוך פחות מ-30 יום חזר הכסף לחשבון.
[ואת הפסדת את האחוז שלוקח הבנק על ההמרה לדולר...]
תראי את זה בחשבונית של החודש הבא.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מהם עברו שישים ימים פעמים ולא קבלתי כלום גם לאחר ששלחתי להם הודעה שלא הגיע הם כתבו לי לחכות עוד 15-60 ימים וזה לא הגיע- את הכסף הם גבו מכרטיס האשראי. על זה נאמר אין אמונה בגויים.

• הוסף לסימניות
אין אמונה בגוים זה דבר אחד, אבל בדרך כלל על אמזון ונקסט וכדו' יש לסמוך, אבל אליאקספרס מפורסמים כספאנים

• הוסף לסימניות
הזמנתי מאליקספרס מספר פריטים, לאחר שמרטו את העצבים הכל הגיע, בערך כל שבוע הגיעה הודעת דואר חדשה!
האמת לא התלהבתי מהמוצרים-חלקם

• הוסף לסימניות
ואני הזמנתי לפני כמעט חודש ורק קיבלתי מלא אימלים שההזמנה בטיפול.
אבל באשראי לא גבו עדיין..

• הוסף לסימניות
הם גובים אחרי בערך 30 יום
ואני דווקא הייתי מרוצה מהכל חוץ מפריט אחד שקיבלתי עליו את הכסף חזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1173574:
יש להזהר הרבה כשקונים משם, יש שם הרבה ספאנים מסין

דבר אחד ברור - אסור לקנות מהם DOK - דיסקונקי או כרטיסי זכרון!!!
הם רושמים 32/64/128 ג"ב, וזה מכיל אולי 8 ג"ב... הם מבצעים פעולה טכנית בכרטיס ובדיסקונקי שיראה ע"ג המחשב שהוא כביכול מכיל את הגודל האמיתי, אך בתוכנות מיוחדות שיש באינטרנט אפשר לבדוק ולראות את הגודל האמיתי... יש אתרים שהוקמו להלחם בתופעה! אסור לשמר חומר ע"ג מדיה מהסוגים הנ"ל מפני שהיא נמחקת!

• הוסף לסימניות
אני דווקא מרוצה מאליאקספרס.
אבל אני קונה שם בידיעה ברורה שמדובר בזבל סיני.
חוץ מפעם אחת, תמיד קיבלתי את החבילות,
וגם על אותה פעם החזירו לי את הכסף.
צריך רק להיות עם יד על הדופק, להתלונן בזמן, ולשים לב מה קורה.

מי שקונה באליאקספרס, וחושב שהוא יקבל מותגים או מוצרים איכותיים - חבל לו על הזמן והכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1174073:
אני דווקא מרוצה מאליאקספרס.
אבל אני קונה שם בידיעה ברורה שמדובר בזבל סיני.
חוץ מפעם אחת, תמיד קיבלתי את החבילות,
וגם על אותה פעם החזירו לי את הכסף.
צריך רק להיות עם יד על הדופק, להתלונן בזמן, ולשים לב מה קורה.

מי שקונה באליאקספרס, וחושב שהוא יקבל מותגים או מוצרים איכותיים - חבל לו על הזמן והכסף.

נכון מאוד, לא הייתי ממליצה שם על קניות יקרות, אבל קניות זולות מקסימום הלך לכם 20 ש"ח לפח.
אני הזמנתי איזה 7 זוגות עגילים ב40 ש"ח
לפחות שניים - שלוש מתוכם יפים מאוד (השאר לפורים...)
יצא לי שווה למדי, איפה פה אני משיגה כאלה עגילים בכזה מחיר נמוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1173723:
ואני הזמנתי לפני כמעט חודש ורק קיבלתי מלא אימלים שההזמנה בטיפול.
אבל באשראי לא גבו עדיין..

תדאגי דחוף להאריך את הזמן ב"מונה" שלהם
יש שם כמו שעון עצר שהולך אחורה עד שהוא מתאפס
ברגע שזה מתאפס אין לך כבר אפשרות לפתוח מחלוקת.

פחות מחודש אין מצב כמעט לקבל משהו.

צריך להיות עם היד על הדופק איתם הם מאד מפחדים מתלונות
אצלי בנתיים כל פעם שהתלוננתי קיבלתי את מלא הכסף חזרה
העיקר שאני יבטל להם את "המשוב השלילי".

לסיכום, חייבים לעמוד שם עם היד על הדופק ולא לוותר להם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה