- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1262207:אם יש לי ויזה כרטיס של הארץ רגיל אז אי אפשר?!
אם כתוב על הכרטיס את השם שלך באנגלית אז אפשר.
נכתב ע"י אסנת לוי;1262207:אם יש לי ויזה כרטיס של הארץ רגיל אז אי אפשר?!
נכתב ע"י כוס קולה;1262856:מה קורה אם קיבלתי משהו שאני לא מרוצה?
יש אפשרות להחזיר להם?
מי משלם על המשלוח החוזר?
נכתב ע"י saranus;1263039:ובשביל להגיש תלונה צריך לדעת אנגלית?
נכתב ע"י שי1;1262837:אני כבר מחכה חודש וחצי למוצרים משם ועדיין לא קיבלתי, לוקח להם הרבה זמן
נכתב ע"י רותיי;1263209:אני הזמנתי הרבה דברים לפני חודש וחצי וחלק מהדברים לא קיבלתי
מה שכן קיבלתי חמוד
לא נראה לי שאני יזמין משם עוד פעם
זה די מרגיז זה מגיע לך דבר דבר
אם הזמנת 10 דברים זה אומר שתלכי 10 פעמים לדואר![]()
נכתב ע"י כוס קולה;1263383:אפשר לחכות שיגיעו כל הפתקים וללכת לדואר לקחת את הכל ביחד.
נכתב ע"י grafix;1263387:ובינתיים הם ישלחו בחזרה את הפריטים שהגיעו ראשונים...
נכתב ע"י רותיי;1263209:אני הזמנתי הרבה דברים לפני חודש וחצי וחלק מהדברים לא קיבלתי
מה שכן קיבלתי חמוד
לא נראה לי שאני יזמין משם עוד פעם
זה די מרגיז זה מגיע לך דבר דבר
אם הזמנת 10 דברים זה אומר שתלכי 10 פעמים לדואר![]()
נכתב ע"י טוליפ;1264459:צריך להבין איך זה מתנהל שם. זהו אתר שמאגד הרבה חנויות. אם קנית כמה מוצרים מאותה חנות אז הם ישלחו בחבילה אחת (כולל ההגבלות על המיסים) אם קנית מחנויות שונות, כל מוכר שולח בנפרד כך שאין קשר בין אחד לשני.
בצד כל דף מוצר יש את פרטי המוכרנכתב ע"י חן שיין;1264797:איך אני יודעת אם זה אותה חנות?
איפה זה מצוין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים