אליאקספרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי שם שמלת כלה לתחפושת. הזמנתי בכסליו הגיעה באדר א'...
ואת התשלום עד היום לא גבו לי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1263383:
אפשר לחכות שיגיעו כל הפתקים וללכת לדואר לקחת את הכל ביחד.

הפתקים מגיעים בהבדל של שבוע כמעט כל אחד אז אם תחכי להכל
את תמשיכי לחכות........... אבל זהכבר יהיה אצלם חזרה ;)

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אצלם הם גבו את התשלום ועד היום לא קבלתי כלום חוץ מהודעות דרך המייל, שלחתי להם מכתב והם אמרו שזה יהיה שוב עד 60 ימים ועבר כבר חצי שנה ואין עדין כלום לא נראה לי שכדאי לסמוך עליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1264407:
מה זה אומר?
T2
T4וכ'
יש פה למישהו מושג מה זה?

אלה פשוט מידות - 2,4 וכו'.
מהניסיון שלי, בד"כ המידות עם ה-T קצת יותר גדולות ממידות רגילות.

• הוסף לסימניות
רציתי להעיר שרוב הפריטים שנמצאים ב-aliexpress נמכרים גם באיביי.

בכלל, ב- ebay יש הרבה מאד מציאות מכל העולם, ולדעתי הקניה שם יותר אמינה ובטוחה
(ויש כמובן את הבטחון בתשלום של pay pal).

מלבד הקניה הרגילה, יש אופציה לקניות ב'מכרזים', והמחיר ההתחלתי הוא לפעמים מגוחך.
לדוגמא, לפני כמה חודשים קניתי במכרז כזה שמלה חגיגית לילדה, שמקורה בסין. השמלה היתה עם מלמלות ונצנצים ונראתה מצועצעת מאד אפילו ביחס למה שאנחנו מלבישים באירועים, לכן קניתי אותה כתחפושת לבת שלי (בת שנתיים) והיא היתה בפורים נסיכה מושלמת. זה עלה לי רק 10 דולר כולל משלוח.

אבל כמו שכתבו כבר לפניי - הזהרו מאד מביגוד סיני - הוא קטן להחריד.
מנסיון אישי - קניתי כמה שמלות נשים שנראו לגמרי בסדר בתמונות, ובפועל הם היו כל כך זעירות שהעברתי את כולן לילדה בת 11 (!)

אם אתם נכנסים לקניה ב-ebay , כדאי להשתמש במנוע הסינון. לדוגמא - טווח מחירים, משלוח חינם, קניה רגילה/מכרז. אל תשכחו לבדוק מידות ולקרוא את כל האותיות הקטנות וכן בדקו את הציון שקיבל המוכר על אמינותו.

• הוסף לסימניות
אני רציתי מספר פעמים לקנות באיביי ולא הצלחתי להרשם, יש משהו מיוחד בהרשמה? מה יכול להיות הסיבה שאני לא מצליחה?
ועוד משהו באליאקספרס יש תרגום לעברית ואיביי לא מצאתי אפשרות כזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1264929:
אני הזמנתי אצלם הם גבו את התשלום ועד היום לא קבלתי כלום חוץ מהודעות דרך המייל, שלחתי להם מכתב והם אמרו שזה יהיה שוב עד 60 ימים ועבר כבר חצי שנה ואין עדין כלום לא נראה לי שכדאי לסמוך עליהם

צריך לעקוב אחרי ההזמנה, לכל הזמנה יש זמן הגנה בין 30-45 יום שבזמן הזה את אמורה לקבל את החבילה, במידה ולא קיבלת את פותחת סכסוך ואז הכסף שלך מוגן עד שלא תקבלי את החבילה לא יעבירו את הכסף למוכר ואם לא קיבלת - הכסף יוחזר לך וגם אם קיבלת אח"כ את החבילה את לא צריכה להחזיר אותה או לשלם, הם גם שלוחים לך תזכורת למייל לפני שזמן ההגנה מסתיים- כדי שלא תפסידי ולכן מי שעוקבת - לא מפסידה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה