אליהו מלאך הברית

• הוסף לסימניות
הסנדק בברית מילה.

קבצים מצורפים

• DSC_3276.jpg
    KB 172.5 · צפיות: 10
  • DSC_3274.jpg
    KB 228.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בעיניי הקטן -
יש הוד ואווירה מורגשת בתמונה.
לצד זה, נדמה לי שאפשר לשפר עוד יותר -
ישנם איזורים שרופים ניכרים ומושכים יחסית את העין.
בנוסף - נדמה לי שזווית מעט נמוכה יותר הייתה משפרת.
ועניין אחרון - הייתי מנסה חיתוך מעט צפוף יותר, שבו הפנים יהיו נוכחות ודומיננטיות יותר.

יישר כוח.

• הוסף לסימניות
אתה פעם צילמת בברית?
תופשים את השבריר שניה שבה המוהל זז לרגע ואין אף אחד שנתפש לפריים ומצלמים.
מזוית נמוכה יותר לא היו רואים את פני הילד.
אפשר לחתוך יותר מהפריים, היה חשוב לי שיראו גם את הכסא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;885491:
אתה פעם צילמת בברית?
תופשים את השבריר שניה שבה המוהל זז לרגע ואין אף אחד שנתפש לפריים ומצלמים.
מזוית נמוכה יותר לא היו רואים את פני הילד.
אפשר לחתוך יותר מהפריים, היה חשוב לי שיראו גם את הכסא.

כן, צילמתי בברית, ויותר מפעם, אבל זה לא באמת משנה, אם ההערות שלי מועילות לך - מה טוב, ואם אינן - שכח מהן.
מההתרשמות שלי מהתמונות, בלי להיות בסיטואציה, ניתן היה לרדת לזווית נמוכה מעט יותר, ועדיין לראות את פני הילד. אבל אולי אני טועה.
נכון שחיתוך צפוף יותר היה דורש ויתור על הכיסא, אבל הוויתור הזה נראה לי כדאי במקרה הזה.

• הוסף לסימניות
למדוני רז"ל: אהוב את הביקורת, כי היא תעמידך על הביקורת האמיתית.
שמח לקבל "פידבק".
ניסיתי לחתוך כעת את הפריים ולא הסתדר לי בגלל הזווית האלכסונית.

נ.ב. שים לב לשינויים במצבי תנוחות הילד במהלך הברית:)

קבצים מצורפים

• DSC_3277 (2).jpg
    KB 164.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני הייתי בוחר לחתוך כפי שצירפתי כאן (מקווה שזה בסדר שנגעתי בתמונה שצילמת, אם לא, אתה מוזמן למחוק).

בעיניי באופן הזה מרגישים משהו הרבה יותר אינטימי שקורה בין הסנדק לתינוק.

כאמור, היה טוב אם אפשר היה להבחין גם במבטו של הסנדק.

קבצים מצורפים

• DSC_3274.jpg
    KB 88.4 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה