בקשת שיר אלייצור טאטע תטהר

• הוסף לסימניות
בשמחה... (משום מה זה העתיק לי את זה ככה...)
מילים : אז טאטע טאטע תטהרלי את הלב אנלא מכיר רופא אחראני לא באתי לברבראני לא עוד משורררק רוצה שתטהראז טאטע טאטע תטהר לי את הלבתטהר לי את הלבאני רוצה להיות נורמליכמו פעם וזה לא קל ליברוטלי אני נלחם כי סמי סתם אבו עליולא בא לי להיות מכור אני חושב שמותר ליאנלא רוצה להיות נשוי למלבנים דיגיטלייםהצדיק,הצמח צדק סיפר פעם לחסידים על סבא שלו בעל התניאשלא שבר אף פעם דברים, אפילו קופסא של טבקאז אבאלה בחיים רק אל תשבור אותיותפנק אותיותמיד תמלא אותילדעת שתה אוהב אותיושיהיה לי רק טוביהיה לי רק טובשומע תתפילות שליממילא זה קורה איתיויהיה רק עוד יותר טובורק יותראז טאטע טאטע תטהרלי את הלב אנלא מכיר רופא אחראני לא באתי לברבראני לא עוד משורררק רוצה שתטהרטאטע טאטע תטהר לי את ה לבתטהר תטהר אני רוצה להתגבראבל כל פעם זה חוזראז תבוא ותטהרטאטא טאטא תטהר לי את ה לב(יואו) אנלא רוצה להתכחש לזהאולי אולי הכל תלוי בזה, כןכי ברסלב ולובביץ' זה כל כך חזק ביחדוהשם אוהב את זהאוהב את זהכל כך זקוקים לך תראה אותנו אבאכולם צמאים ובגלל זה כולם בצמאהכל כך צמאים ובגלל זה כולם בצמאהכולם רוצים להיות טובים נשיר את זה ביחדאז טאטע טאטע תטהרלי את הלב אנלא מכיר רופא אחראני לא באתי לברבראני לא עוד משורררק רוצה שתטהראז טאטע טאטע תטהר לי את ה לבתטהר תטהר אני רוצה להתגבראבל כל פעם זה חוזראז תבוא ותטהר תטהרשבענו שבענו מטובך ושמח נפשנו בישועתך ×2וטהר ליבנו וטהר ליבנו לעבדך באמת ×2טאטע טאטע תטהר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה