אליכם המומחים ובעלי הנסיון- איזה שיש וחיפוי כדאי לבחור למטבח הזה?

• הוסף לסימניות
מתלבטת לגבי צבע שיש- לא רוצה לבן בגלל הלכלוך, השאלה עם גווני אפור יהיה אנמי מדי? או שכדאי שחור?
גם חיפוי- מברור קצר, חיפוי של שיש לכל המטבח יעלה יקר למרות שזה מה שרציתי מלכתחילה.. יש לכם רעיון אחר ולא יקר? בריקים? קרמיקה?
ד"א- המטבח בעקרון יותר אורך, הוספנו יחידת תנור ועוד יחידת ארון מעל השיש.
וכן לגבי תאורה- מה כדאי? לא מבינה בזה כלום..
מחכה לעצתכם המחכימה!

קבצים מצורפים

• תמונות מטבח.pdf
    KB 333.3 · צפיות: 413
  • הוסף לסימניות
את יכולה לשים חיפוי בסגנון הזה או בריקים בצבע בז או אפור ,מאוד הולך.
יש אינספור רעיונות ...

thumb_COLOURBOX10571232.jpg

0065-ceramic-patchwork-tile-texture-seamless-hr.jpg

• הוסף לסימניות
אני חוששת ששיש שחור יקטין את המטבח, וישדר קצת קרירות. מצד שני כל המטבח לבן כולל התנורים...
יש למישהו דוגמא של מטבח בסגנון עם חיפוי ושיש?
תודה!

• הוסף לסימניות
סגנון שיש כזה-מושלם!!

31_slab marble white calacatta texture-seamless.jpg

43_slab marble carnico grey texture.jpg

• הוסף לסימניות
חוץ מהארונות הלבנים והשיש השחור, לא יזיק צבע נוסף, לדעתי יהיה יפה להוסיף חיפוי בגוון עץ.

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב- התבלבלתי לגמרי!!!
שיש- החלטנו על גרניט,
כיור- איזו חברה עדיפה? מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה לא מרוצים מבלנקו ולא משוני ולא מ.. אז מה נשאר?
לגבי הצבעים:
חשבנו שיש שחור עם גידים לבנים וכיור לבן עם ברז שחור- נשמע הגיוני? אם כן- איזה חיפוי לקיר?
לגבי הכיור לר כל כך רוצה לבן בגלל כל הכתמים שדוברו שסופג וכו', אבל אם אני יעשה כיור שחור זה לא יותר מדי? ואולי עדיף ללכת על צבע יותר אפור בשיש?
אני חייבת להחליט ורק מסתבכת יותר ויותר...

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב- התבלבלתי לגמרי!!!
שיש- החלטנו על גרניט,
כיור- איזו חברה עדיפה? מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה לא מרוצים מבלנקו ולא משוני ולא מ.. אז מה נשאר?
לגבי הצבעים:
חשבנו שיש שחור עם גידים לבנים וכיור לבן עם ברז שחור- נשמע הגיוני? אם כן- איזה חיפוי לקיר?
לגבי הכיור לר כל כך רוצה לבן בגלל כל הכתמים שדוברו שסופג וכו', אבל אם אני יעשה כיור שחור זה לא יותר מדי? ואולי עדיף ללכת על צבע יותר אפור בשיש?
אני חייבת להחליט ורק מסתבכת יותר ויותר...
ממליצה לך על כיור נוטה לשחור (אין שחור ממש בשוק). הרבה יותר פרקטי לניקוי מלבן.
יש לי נסיון מצויין עם כיורי אליצ'י, וכן אקווה טופ הם יותר חזקים מבלנקו ושוני.

• הוסף לסימניות
גם חיפוי- מברור קצר, חיפוי של שיש לכל המטבח יעלה יקר למרות שזה מה שרציתי מלכתחילה.. יש לכם רעיון אחר ולא יקר? בריקים? קרמיקה?
אם את רוצה מראה קרוב לשיש את יכולה לחפות עם קרמיקה 60*120
נותן מראה חלק ונקי בלי כמעט רווחים בין הקרמיקות.

• הוסף לסימניות
החלטנו זהו-
שיש שחור וגידים לבנים (גרניט)
כיור שחור של בלנקו
עכשיו-
יש לי צוקל נירוסטה,
כדאי להחליף כמו השיש?
זה יראה טוב בעין?
מחכה לתשובת המומחים כאן...
צריכה להחזיר היום תשובה לאיש שיש...

• הוסף לסימניות
מעלה מעין "הדמיה" שעשיתי באופן הפשוט ביותר...
המטבח בעקרון יותר גדול, נוסף עוד יחידת תנור. להחליף את הצוקל הנשלף כמו השיש? או עדיף צבע אפור\לבן?
1592458723111.png
1592458832441.png
1592458723111.png
1592458832441.png
1592458723111.png
1592458832441.png

• הוסף לסימניות
אני בעד השחור. החזרתיות של החומר והצבע (בפרט במשטח שחור), ותיחום הארונות.
אני מקווה שבתכנון האמיתי הכיור הרבה יותר רחוק מהכיריים.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה