נכתב ע"י רותי12;1415560:בלידר ובכל החנויות פה בבני ברק זה גרביונים בצבע לבן בז' או שחור, רציתי צבעוניות אטומות כמו שיש באליאקספרס מה גם שזה הרבה יותר זול שמה
http://www.aliexpress.com/store/pro...ghts-For-Girl-Children/431226_1145341659.html
לפי מיטב הבנתי אני מקבלת 3 זוגות ב 7.58 דולר ועוד הנחה של 5 דולר
או שלא הבנתי נכון.. בכל אופן לא כתוב כאן גיל.
מישהי יכולה לעזור לי?
נכתב ע"י טוליפ;1415582:תרגום:
גודל Detai:
S גודל: מתאים לאורך ילדות מתחת לגיל 90cm.
גודל M: מתאים לאורך בנות 90-115 CM.
גודל L: מתאים לאורך בנות 115-140 CM.
detial מוצר:
נכתב ע"י רותי12;1415585:תודה רבה
90 ס"מ כל הגובה או רק גובה הרגל?
נראה לי שביתי בת 4 בגובה 100
נכתב ע"י רותי12;1415560:בלידר ובכל החנויות פה בבני ברק זה גרביונים בצבע לבן בז' או שחור, רציתי צבעוניות אטומות כמו שיש באליאקספרס מה גם שזה הרבה יותר זול שמה
http://www.aliexpress.com/store/pro...ghts-For-Girl-Children/431226_1145341659.html
לפי מיטב הבנתי אני מקבלת 3 זוגות ב 7.58 דולר ועוד הנחה של 5 דולר
או שלא הבנתי נכון.. בכל אופן לא כתוב כאן גיל.
מישהי יכולה לעזור לי?
נכתב ע"י shיפי;1415646:יש בחנות sockstore בבני ברק כאלה גרביים,
אטומות וצבעוניות.
לא זוכרת לגבי המחיר...
נכתב ע"י רותי12;1415660:איפה החנות הזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים