לגמרי מתלוצץאתם מתלוצצים, כן?
אמרו לי שיש קישור להנהלה
בשלב די מוקדם יש למטה אפשרות להתחיל צאט עם נציגחיכיתי בהתכתבות איתה עד שהתייאשתי
פה בקישור יש הדרכה איך להגיע לנציג אנושי, זה עובדלא עניתי בזמן לסיכסוך,
ולצערי הודיעו שהסתיים.
איך אני יכולה להגיע להנהלת האתר?
תודה רבה.
www.prog.co.il
אני קניתי שם פעם 2 טאבלטים של לנובו, (לפני שלוש שנים בערך) וזה פשוט לא נדלק אחרי שימוש של חודשפה בקישור יש הדרכה איך להגיע לנציג אנושי, זה עובד
![]()
מדריך - פתיחת סכסוך // מדריך אלי-אקספרס // 1
שלום. אינני יודע מה לעשות. קניתי ב80 דולר והמוצר שהגיע פגום. (פלאפון שהבטריה נגמרת במהירות אדירה בעוד המוכר אומר שהיא צריכה להחזיק יומיים). הבעיה היתה רק שקשה להוכיח דבר כזה בסרטון. לכן, אליאקספרס דחו את הסכסוך וסגרו גם את הערעור. כעת אני חושב שאוכל להוכיח זאת בסרטון, ע"י כך שאצלם במצלמה אחרת את...www.prog.co.il
בנוסף, בגלל שזה סכום גבוה, תנסי כמה פעמים.
לי היה סכסוך שלא התקבל והחלטתי לא לוותר, כל נציג עשה ת'צמו נחמד, ותכלס לא עזר כלום,
אבל אחרי 4 נציגים שונים, שהראיתי להם כמה אני כועסת עליהם, ומראש אמרתי לכל נציג שהקודמים לא עזרו כלום,
ואני רוצה לראות אם הוא יעזור משהו, ואם לא, אכתוב עליו בסקר חוות דעת שלילית, וגם לא הסכמתי לסגור את הצ'אט,
אמרתי להם שאני מחכה ואני רוצה שעכשיו יפנו לצוות בדרגה גבוהה, בקיצור נדנדתי, ובסוף כל הכסף חזר.
נראה לי שעשיתי את זה 2 פעמים, אבל זה שווה רק אם זה סכום גבוה כי זה לוקח זמן.
ואגב, בזמן האחרון לא צריך לתרגם, פשוט כותבים להם שאת מבינה רק עברית ואז הם מתרגמים במקומך.
מקווה שעזרתי.
לדעתי זה לא מכובד שאדמורי"ם יתכתבו עם נציגות סיניות, זה גם שם המשתמש שלכם באליאקספרס?אני קניתי שם פעם 2 טאבלטים של לנובו, (לפני שלוש שנים בערך) וזה פשוט לא נדלק אחרי שימוש של חודש
התכתבתי בערך עם 10 נציגות שירות,
ועדיין עד עצם הום הזה אין לי ת'כסף
נראה לך שיש טעם לפנות שוב??לדעתי זה לא מכובד שאדמורי"ם יתכתבו עם נציגות סיניות, זה גם שם המשתמש שלכם באליאקספרס?
או שהם לא מבינים את משמעות ראשי התיבות של האדמו"ר...אולי היו נבהלים.
חוצמזה שלפני 3 שנים היתה קורונה והיו יותר סכסוכים מהזמנות....
3 שנים לא הגיע ליעד???נ
נראה לך שיש טעם לפנות שוב??
ת'אמת אחד שלחתי להם חזרה ופשוט בדואר רשום שעדיין לא הגיע ליעד......
זה הגיע, רק אחרי חודש נשבר,3 שנים לא הגיע ליעד???
כנראה פוסט קורונה, ואם זה דבר יקר ומכבד את החסידות שאתם אדמו"ר בראשה תפנו אליהם שוב.
אולי לא מסתדר להם אדמו"ר עם טאבלט, ועוד שתיים...אולי חשבו שזה פיקטיבי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים