דרוש מידע אלי אקספרס- הנהלה, איך אני מגיעה אליהם?

• הוסף לסימניות
לא עניתי בזמן לסיכסוך,
ולצערי הודיעו שהסתיים.
איך אני יכולה להגיע להנהלת האתר?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אתם מתלוצצים, כן?
אמרו לי שיש קישור להנהלה
לגמרי מתלוצץ
יש להם שרות לקוחות במגוון ערוצים

• הוסף לסימניות
עדיין לא הסתדרתי,
קשה לי לוותר כל כך בקלות על 1200 ש"ח.
החזרתי את החבילה והחנות טוענת שלא קיבלו....

• הוסף לסימניות
יש צאט עם אווה
שבאישזהו שלב מציעה צאט עם נציג אנושי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עניתי בזמן לסיכסוך,
ולצערי הודיעו שהסתיים.
איך אני יכולה להגיע להנהלת האתר?
תודה רבה.
פה בקישור יש הדרכה איך להגיע לנציג אנושי, זה עובד

בנוסף, בגלל שזה סכום גבוה, תנסי כמה פעמים.
לי היה סכסוך שלא התקבל והחלטתי לא לוותר, כל נציג עשה ת'צמו נחמד, ותכלס לא עזר כלום,
אבל אחרי 4 נציגים שונים, שהראיתי להם כמה אני כועסת עליהם, ומראש אמרתי לכל נציג שהקודמים לא עזרו כלום,
ואני רוצה לראות אם הוא יעזור משהו, ואם לא, אכתוב עליו בסקר חוות דעת שלילית, וגם לא הסכמתי לסגור את הצ'אט,
אמרתי להם שאני מחכה ואני רוצה שעכשיו יפנו לצוות בדרגה גבוהה, בקיצור נדנדתי, ובסוף כל הכסף חזר.
נראה לי שעשיתי את זה 2 פעמים, אבל זה שווה רק אם זה סכום גבוה כי זה לוקח זמן.
ואגב, בזמן האחרון לא צריך לתרגם, פשוט כותבים להם שאת מבינה רק עברית ואז הם מתרגמים במקומך.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
פה בקישור יש הדרכה איך להגיע לנציג אנושי, זה עובד

בנוסף, בגלל שזה סכום גבוה, תנסי כמה פעמים.
לי היה סכסוך שלא התקבל והחלטתי לא לוותר, כל נציג עשה ת'צמו נחמד, ותכלס לא עזר כלום,
אבל אחרי 4 נציגים שונים, שהראיתי להם כמה אני כועסת עליהם, ומראש אמרתי לכל נציג שהקודמים לא עזרו כלום,
ואני רוצה לראות אם הוא יעזור משהו, ואם לא, אכתוב עליו בסקר חוות דעת שלילית, וגם לא הסכמתי לסגור את הצ'אט,
אמרתי להם שאני מחכה ואני רוצה שעכשיו יפנו לצוות בדרגה גבוהה, בקיצור נדנדתי, ובסוף כל הכסף חזר.
נראה לי שעשיתי את זה 2 פעמים, אבל זה שווה רק אם זה סכום גבוה כי זה לוקח זמן.
ואגב, בזמן האחרון לא צריך לתרגם, פשוט כותבים להם שאת מבינה רק עברית ואז הם מתרגמים במקומך.
מקווה שעזרתי.
אני קניתי שם פעם 2 טאבלטים של לנובו, (לפני שלוש שנים בערך) וזה פשוט לא נדלק אחרי שימוש של חודש
התכתבתי בערך עם 10 נציגות שירות,
ועדיין עד עצם הום הזה אין לי ת'כסף

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם פעם 2 טאבלטים של לנובו, (לפני שלוש שנים בערך) וזה פשוט לא נדלק אחרי שימוש של חודש
התכתבתי בערך עם 10 נציגות שירות,
ועדיין עד עצם הום הזה אין לי ת'כסף
לדעתי זה לא מכובד שאדמורי"ם יתכתבו עם נציגות סיניות, זה גם שם המשתמש שלכם באליאקספרס?
או שהם לא מבינים את משמעות ראשי התיבות של האדמו"ר...אולי היו נבהלים.
חוצמזה שלפני 3 שנים היתה קורונה והיו יותר סכסוכים מהזמנות....

• הוסף לסימניות
נ
לדעתי זה לא מכובד שאדמורי"ם יתכתבו עם נציגות סיניות, זה גם שם המשתמש שלכם באליאקספרס?
או שהם לא מבינים את משמעות ראשי התיבות של האדמו"ר...אולי היו נבהלים.
חוצמזה שלפני 3 שנים היתה קורונה והיו יותר סכסוכים מהזמנות....
נראה לך שיש טעם לפנות שוב??
ת'אמת אחד שלחתי להם חזרה ופשוט בדואר רשום שעדיין לא הגיע ליעד......

• הוסף לסימניות
נ

נראה לך שיש טעם לפנות שוב??
ת'אמת אחד שלחתי להם חזרה ופשוט בדואר רשום שעדיין לא הגיע ליעד......
3 שנים לא הגיע ליעד???
כנראה פוסט קורונה, ואם זה דבר יקר ומכבד את החסידות שאתם אדמו"ר בראשה תפנו אליהם שוב.
אולי לא מסתדר להם אדמו"ר עם טאבלט, ועוד שתיים...אולי חשבו שזה פיקטיבי

• הוסף לסימניות
3 שנים לא הגיע ליעד???
כנראה פוסט קורונה, ואם זה דבר יקר ומכבד את החסידות שאתם אדמו"ר בראשה תפנו אליהם שוב.
אולי לא מסתדר להם אדמו"ר עם טאבלט, ועוד שתיים...אולי חשבו שזה פיקטיבי
זה הגיע, רק אחרי חודש נשבר,
שלחתי להם לתיקון ועדיין לא קיבלתי?!
הם כתבו לי במייל שהם קיבלו את זה אבל מכאן זהו! אין תגובה!

• הוסף לסימניות
מצטערת לשמוע על עוגמות הנפש שלכם-
ומתעודדת לשמוע שאני לא יחידה בזירה.
אנסה לירות בכל התותחים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת