- הוסף לסימניות
האם קיים באלי אקספרס מותגים מקוריים??
כןהאם קיים באלי אקספרס מותגים מקוריים??
זה הולך שמישו בקבוצות או כאלה מעלה את התמונות של המוצר שיש לה כגון שעון אדידס בצבעים ודגמיםיש לי sms איך בדיוק הקטע של מותג נסתר עובד?
מותגים מקוריים אפשר לקנות באיביי.האם קיים באלי אקספרס מותגים מקוריים??
אשמח אם תחברי אותי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אני קניתי סמבה של אדידס הוא לא חיקוי ביכלל מקורי ממש
עלה לי 180
אבל הGBL היה חיקוי מטומטם
ועוד קישור ניסתר של חולצת טומי שהגיע לי מהממת ומקורי
הקטע שאין מותגים זה כי עלי לא מסכים זה אז המוסתר זה חנויות שמוכרות עד שעולם עליהם....
ומניין הביטחון שזה באמת מקורי?אני קניתי סמבה של אדידס הוא לא חיקוי ביכלל מקורי ממש
עלה לי 180
אבל הGBL היה חיקוי מטומטם
ועוד קישור ניסתר של חולצת טומי שהגיע לי מהממת ומקורי
הקטע שאין מותגים זה כי עלי לא מסכים זה אז המוסתר זה חנויות שמוכרות עד שעולם עליהם....
לא נותן לי לראות תמייל תכתבי בלי ה@אשמח אם תחברי אותי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא יודעת ניראה ככה אחד על אחד ישבנו על זה עם נעל אחרת ניראה מקורי ביותרומניין הביטחון שזה באמת מקורי?
shira.fk2006לא נותן לי לראות תמייל תכתבי בלי ה@
חיברתי אותך לכמה בהצלחהshira.fk2006
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים