אלי אקספרס

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפניחודשיים הזמנה באלי אקספרס,
ולא קבלתי,
על אחד ההזמנות הוא רושם לי עכשיו כך:
61608720520877 (Case הסכסוכים NO: 4000412236)
סטטוס:
סכסוכים הסלימו - עיבוד
תזכורת:
המחלוקת כבר הסלימה ומקרה צוות הניהול שלנו עכשיו יהיה להסתבך. אנחנו נתקשר אליכם בהקדם האפשרי. נא לבדוק את הדוא"ל הרשום שלך באופן קבוע לתקשורת מאתנו.

מה זה אומר הסלימו???

• הוסף לסימניות
הם בנו סולמות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1278318:
הזמנתי לפניחודשיים הזמנה באלי אקספרס,
ולא קבלתי,
על אחד ההזמנות הוא רושם לי עכשיו כך:
61608720520877 (Case הסכסוכים NO: 4000412236)
סטטוס:
סכסוכים הסלימו - עיבוד
תזכורת:
המחלוקת כבר הסלימה ומקרה צוות הניהול שלנו עכשיו יהיה להסתבך. אנחנו נתקשר אליכם בהקדם האפשרי. נא לבדוק את הדוא"ל הרשום שלך באופן קבוע לתקשורת מאתנו.

מה זה אומר הסלימו???

זה אומר שלא הגעת להסכם פשרה עם המוכר לעכשיו זה בבוררות אצל ההנהלה והם יחליטו מי צודק! בד"כ הלקוח- במיוחד אם לא קיבלת את החבילה.

• הוסף לסימניות
חודש זה לא מספיק זמן.
הרבה פעמים לוקח יותר מחודש.
סתם מעניין- עקבת אחרי החבילה וראית שהיא לא בדואר?
לא בדואר בסין?
כי אם היא שם, ורואים את המספר משלוח שלה, מן הסתם המוכר צודק, ואת הטועה.
ותחכי עוד כמה ימים, זה בטח יגיע.

אם את רוצה עזרה איך עוקבים אחרי חבילה אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1278430:
חודש זה לא מספיק זמן.
הרבה פעמים לוקח יותר מחודש.
סתם מעניין- עקבת אחרי החבילה וראית שהיא לא בדואר?
לא בדואר בסין?
כי אם היא שם, ורואים את המספר משלוח שלה, מן הסתם המוכר צודק, ואת הטועה.
ותחכי עוד כמה ימים, זה בטח יגיע.

אם את רוצה עזרה איך עוקבים אחרי חבילה אשמח לעזור.
כן אשמח לקבל עזרה!!
תראי אני הזמנתי שני דברים:
ואחרי שבועיים הזמנתי עוד משהו את הדבר השני אין לי דרך לעקוב אחרי זה... לא ראיתי במייל....
כרגע מספר מעקב:RC942497081CN

• הוסף לסימניות
תכנסי בראש העמוד לMY ALIEXPRESS תבחרי MY ORDER תלחצי ליד המוצר שהזמנת ואת רוצה לעקוב View Detail תראי שם את מספר המעקב. יש לך קישור ל'דואר סין' שם תראי איפה הוא אוחז (גוגל תרגם מסינית) בסין. לוקח הרבה זמן. במיוחד שלאחרונה היה להם חג והיו לנו שביתות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1279524:
תכנסי בראש העמוד לMY ALIEXPRESS תבחרי MY ORDER תלחצי ליד המוצר שהזמנת ואת רוצה לעקוב View Detail תראי שם את מספר המעקב. יש לך קישור ל'דואר סין' שם תראי איפה הוא אוחז (גוגל תרגם מסינית) בסין. לוקח הרבה זמן. במיוחד שלאחרונה היה להם חג והיו לנו שביתות...

אהה את זה ידעתי ..
אבל מה זה משנה לא רשום שזה הגיע לארץ...
ואני לא רוצה להפסיד...

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב כמה ימים נשאר להספקת הסחורה, ולדאוג לבקש הארכת זמן לפני שהזמן אוזל.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 2 הזמנות ב31/3 וקיבלתי אותן רק שבוע שעבר...
באלי אקספרס ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1279505:
כן אשמח לקבל עזרה!!
תראי אני הזמנתי שני דברים:
ואחרי שבועיים הזמנתי עוד משהו את הדבר השני אין לי דרך לעקוב אחרי זה... לא ראיתי במייל....
כרגע מספר מעקב:RC942497081CN

החבילה שלך רשומה בדואר של סין.
יצאה בסוף אפריל מסין.
אם זה משהו קטן, לוקח לפעמים גם יותר מחודש להגיע.
דברים גדולים בדרך כלל מגיעים יותר מהר.

וכמו שאמרו, יש להקפיד להאריך את הזמן, לפני שהוא אוזל..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1279846:
אני עשיתי 2 הזמנות ב31/3 וקיבלתי אותן רק שבוע שעבר...
באלי אקספרס ...

ואני עשיתי ב-28/3, ועדיין לא קבלתי... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה