אלי - אקספרס?

• הוסף לסימניות
קרה שקיבלתם פריט לאחר שבוע או 10 ימים בלבד?
או שתמיד זה מעל חודש.

(אם אני מזמינה פיג'מות מעבר, יש מצב שאקבל אותן רק בחורף?)

אם קיבלתי הודעה במייל שהפריט נשלח, כמה הצפי עד שהוא מגיע לסניף הדואר?

יש המלצה להאריך זמן הגנה על הקניה מעל הזמן שהם נותנים - כבר בעת הקניה או רק במקרים שהפריט לא מגיע לאחר 40 או 50 יום?

אשמח מאוד לייעוץ מהמנוסים.

• הוסף לסימניות
קרה לי שהגיע מהר(בעיקר פריטים גדולים - מגיעים בדרך כלל יותר מהר)
אבל אל תבני על זה.....

• הוסף לסימניות
זה ניסים שקורים לאחרים... לי אף פעם לא קרה ואל תבני על זה..

• הוסף לסימניות
יש ויש
יש חבילות שהגיעו לי תוך 3 שבועות
ויש חבילות שלקח להם חודשיים
אי אפשר לדעת עד שמקבלים :)

• הוסף לסימניות
חברה אמרה לי שזה תלוי מאיזו מדינה הפריט.
הייתה לה חבילה שהגיעה מהארץ יום למחרת ההזמנה.

• הוסף לסימניות
זה תלוי במרחק של החנות משדה התעופה ,
יש מוכרים שכותבים שהם נמצאים ליד שדה התעופה ולכן המשלוח מהיר יותר
ככול שהעיר יותר רחוקה זה עובר יותר תחנות בסין

• הוסף לסימניות
מנסיוני - פיג'מות לוקח להם חודש וחצי-חודשיים.
בגלל זה הזמנתי כבר באוגוסט...

• הוסף לסימניות
אם אני יודעת נכון, זה תלוי במוכר שממנו את קונה - יש שם מוכרים קטנים שמיד מוציאים את הסחורה למשלוח ויש כאלו שמרכזים הכל.
וכמובן המדינה...
ומצב הדואר בישראל ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה