דרוש מידע אלכוהול 95%

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג באזור המרכז אלכוהול 95%, לשתיה, לצורך ייצור ליקר.
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
בכל חנות משקאות חריפים.
יש ב'משקאות ישראל' ב"ב ואלעד - 700 מ"ל ב-100 ש"ח שזה ממש זול.
ויש במכולת ברח' ירושלים ב"ב ליד נעמן - 700 מ"ל ב-80 ש"ח. אין מחיר כזה בארץ.

• הוסף לסימניות
יישר כוח גדול!
איפה זה משקאות ישראל ?
והאם יש לקנות כזה דבר בסיטונאות?
(לפעמים מכניסים קצת סוכר, וכך לא נחשב משקה חריף)
תודה.

• הוסף לסימניות
אני יודע על אחד מבית שמש שמוכר ליטר ב-100 ש"ח שזה מחיר חסר תקדים בכל קנה מידה.
הוא עובד בחברה שמייצרת ומוכרת לו בזול והוא מעביר את זה הלאה.

אנסה לברר פרטים נוספים על האיש ולכשיהיה אכתוב בעז"ה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
מחכים למידע.

• הוסף לסימניות
אני יודע על אחד מבית שמש שמוכר ליטר ב-100 ש"ח שזה מחיר חסר תקדים בכל קנה מידה.
הוא עובד בחברה שמייצרת ומוכרת לו בזול והוא מעביר את זה הלאה.

אנסה לברר פרטים נוספים על האיש ולכשיהיה אכתוב בעז"ה.
מי שמוכר בכזה מחיר סימן שזה בשחור המס על ליטר 95% בערך 82 ש" העלות ייצור בערך עוד כ 15 ש"ח + מע"מ יוצא יותר יקר מ100 שח הרי שיש כאן משהו לא כ"כ לבן... ולכן לא מתאים לפרסם זאת באתר
(אולי אני טועה??)

• הוסף לסימניות
ראיתי בחנות למוצרי אפיה בקבוקון קטן של אלכוהול
נראה לי שזה היה "קרמשניט" ברח' עלי הכהן בי-ם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה