אלמנטים לאלבוים דיגיטליים!

• הוסף לסימניות
מותר לשאול מאיפה אני יכולה להשיג??
תודה!!!

• הוסף לסימניות
שלחי לי מייל אני אשלח לך קישור לאתר מקסים
לא יודעת איך מעלים לפה קישור
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היה אשכול שהניק גיטי123 העלתה פעם הרבה יפים

• הוסף לסימניות
אין מילים!!!!!
תודה לכולכם!
תיזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אם כבר פתחו כזה אשכול
אז גם אני אקפוץ על זה,
אני מחפשת כיתובים באנגלית
ואפילו משפטים ,
יש כזה אתר???
אשמח אם משהי תוכל לעזור לי
מצרפת דוגמהצפה בקובץ המצורף 336851

• הוסף לסימניות
גם אני קופצת פה..
מה גודל המסמך בפוטושופ שצריך לפתוח בשביל אלבום דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;2421613:
גם אני קופצת פה..
מה גודל המסמך בפוטושופ שצריך לפתוח בשביל אלבום דיגיטלי?

תלוי איזה גודל האלבום

• הוסף לסימניות
תלוי מה המטרה וכמה את רוצה להשקיע
חתונה בד"כ 30/80
בר מצוה 30/60
ואלבום יותר קטן 20/55. ויש אפילו יותר קטנים.
הגדלים יכולים להשתנות בס"מ לכאן ולשם בין המקומות השונים, ולכן חובה לדעת את הגודל המדויק לפני העיצוב

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לבנות שעזרו ושמו פה קישורים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה