כללי אלמנטים לכרטיס ביקור לפאנית?

• הוסף לסימניות
עבור עיצוב "כרטיס ביקור לפאנית", אנחנו צריכים תמונות ואלמנטים וקטוריים (לדוגמה: שיער משתפך, מסתלסל וכדו'), או כל אלמנט אחר שיכול להוסיף לכרטיס ביקור לפאנית.
תודה מראש.
מי שלא יכול לצרף קצבים להודעות בפרוג, יכול לשלוח לדוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה רבה לכל מי שיעזור במשהו!

• הוסף לסימניות
אני פשוט מעדיף לא לעשות חיפוש במאגר הקליפארטים שלי (בקטגוריית "אופנה").
מישהי מהגרפיקאיות יכולה לעזור לי?

• הוסף לסימניות
א. הבקשה שלך כללית מידי. קשה מאוד להבין מה בדיוק את/ה צריך.
ב. נסה לחפש בארכיון. אמורים להיות שם פריטים רבים בנושא.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אנסה להתמקד יותר:
אני צריך לעצב לוגו לפאנית.
רציתי שהשם של הפאנית יתמזג באלגנטיות עם קצוות שיער.

• הוסף לסימניות
דומני שזוהי מברשת פיאות

היה לי את זה בבוידעם פשוט, לא בדקתי...

קבצים מצורפים

• 1218705946_pic_id72287.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 21
  • Mugskie.rar
    1.2 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
איך יוצרים את השער ?

• הוסף לסימניות
יש לי ואני לא מצליחה להעלות

שלחתי לך

• הוסף לסימניות
"סטודנטית" שלחה לי למייל בדיוק את מה שחיפשתי. ואני מעלה זאת לתועלת הכלל.
את התודות לשלוח לסטודנטית...

קבצים מצורפים

• girls.rar
    1.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh1111;538186:
"סטודנטית" שלחה לי למייל בדיוק את מה שחיפשתי. ואני מעלה זאת לתועלת הכלל.
את התודות לשלוח לסטודנטית...

אין לי מושג לגבי הזכויות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה