מידע שימושי "אלן קאר"

• הוסף לסימניות
למישהו יש את הספר של אלן קאר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" להשאלה ?

• הוסף לסימניות
אין לי, אבל לאחר 5 שנות עישון עם 1-1.5 חבילות ליום הפסקתי בבת אחת, עם גמר קריאת הספר (קראתי אותו בפעם אחת). לא מעשן כבר 10.5 שנים אפילו לא בדל סיגריה.
מומלץ למי שרוצה להפסיק וצריך את התמריץ.

• הוסף לסימניות
אני גם הפסקתי לעשן לאחר קריאת הספר (פעמיים...)
אבל מהנסיון שלי עם חברים, מי שלא היה מוכן להשקיע את התשלום עבור הספר, לא החזיק מעמד...
וחוץ מזה כדאי שהוא יהיה בהשג יד בתקופה הראשונה

• הוסף לסימניות
מזכיר לי:)
יהודי פירסם על עצמו שהוא גומל מסיגריות בטיפול אחד של 5 דקות, ללא כאבים.
המחיר?
עשרת אלפים שקלים (כיכרות כסף, בשבילכם...)
הגיע לקוח. שילם. המטפל משך באוזנו קלות ואמר לו: זהו, יותר אתה לא תצליח לעשן.
איך זה יכול להיות?? תמה המטופל. הרי לא עשית כלום?
נכון, עונה המטפל. אבל נראה אותך עכשיו מעשן ויודע שהפסדת עשרת אלף שקל..:)

• הוסף לסימניות
יש בק"ס??

• הוסף לסימניות
עלון איש לרעהו מוציא אחת לחודש גליון בנושאי בריאות ורפואה
התפרסם שם בעבר על הקמת גמח"ים של הספר

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש סרט של אלן קאר שמי שרואה אותו מפסיק לעשן
מישהו שמע על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
לי יש ספר בירושלים, רמות.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש סרט של אלן קאר שמי שרואה אותו מפסיק לעשן
מישהו שמע על דבר כזה?
כן שמעתי וראיתי את הסרט הזה..
יכול לנסות להשיג לך אותו. בעבר הוא היה לי במחשב ונמחק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעלי קרא אותו לפני כמה שנים והפסיק לתקופה קצרה
ועכשיו שוב הפסיק, הפעם מהחלטה של יום אחד פלוס טרגדיה של אבא של חבר שהלך כי הריאות פשוט חדלו לתפקד, וכידוע השתלת ריאות זה דבר מאד מסובך...
היום הוא לא מאמין שזה כזה קל להגמל מעישון!!!

• הוסף לסימניות
למישהו יש את הספר של אלן קאר לירידה במשקל וזה עזר לו?

• הוסף לסימניות
סתם שטויות והבלים בספר הזה ניסיתי אותו בתקופתי בישיבה ולא עזר וכמוני ניסו עוד חברים וגם מי שהפסיק חזר אחרי כמה חודשים
בסוף מי שרוצה להפסיק מפסיק ולא מחפש תירוצים להיתלות עליהם כמו שהוא מביא בספר הכל עניין של רצון כי כשיגמרו התירוצים מהספר תחזור לעשן וחבל

• הוסף לסימניות
לא נכון גם מי שרוצה להפסיק דוחה כי יש לו את הקושי להפסיק
ופה הספר עוזר לו פיסכולוגית להבין שאין פה בכלל קושי

• הוסף לסימניות
סתם שטויות והבלים בספר הזה ניסיתי אותו בתקופתי בישיבה ולא עזר וכמוני ניסו עוד חברים וגם מי שהפסיק חזר אחרי כמה חודשים
בסוף מי שרוצה להפסיק מפסיק ולא מחפש תירוצים להיתלות עליהם כמו שהוא מביא בספר הכל עניין של רצון כי כשיגמרו התירוצים מהספר תחזור לעשן וחבל
הפסקתי בזכות קריאה חד פעמית של הספר. ב"ה 16 שנה בלי סיגריה אחת.

• הוסף לסימניות
הפסקתי בזכות קריאה חד פעמית של הספר. ב"ה 16 שנה בלי סיגריה אחת.
אני קראתי אותו ולא הפסקתי וכנ"ל עוד חברים
ואחרי 6 שנים הפסקתי לבד כבר 3 שנים בלי סיגריה אחת ב"ה
וכל אותם אלא שקראו מבין החברים בישיבה בסוף כמעט כולם הפסיקו אחרי הנישואין בלי קשר לספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה