נכתב ע"י aser;1674971:יש לסמינר ויז'ניץ בעיר סוג של אולם חדש שהם הקימו...
ז"א זה לא ממש אולם בנוי, אך מקום גדול וממוזג וסגור שמשמש את הסמינר לאולם,
וכן לאחרונה מתקיימים שם הרבה מכירות חד פעמיות, ולכן יוצא לי להיות שם,
לא יודעת איך מגיעים להנהלה שם,
אם יש לך מישו לברר אז תבררי,
ואם לא אנסה לברר לך.
הרבה הצלחה!
נכתב ע"י עדין;1674995:אולם האודיטוריום העירוני
נכתב ע"י אזמרה;1675045:יש אולם ברחוב יוחנן בן זכאי
עושים שם בר מצוות וכדו'
זה פרטי ונמצא באזור של מוסדות ועושים שם אירועים עם מוזיקה- כך שמבחינת הרעש נראה לי שלא תהיה בעיה בכלל.
אפשר להשכיר את זה. לצערי אינני יודעת מי האחראי שם- אפשר לנסות דרך ספר טלפונים.
2000 ש"חנכתב ע"י aser;1675011:יש גם את האולם של ויזניץ,
אבל אני מאמינה שזה יקר יותר!
זה עולה בסביבות 1.500 אם את רוצה אברר לך מס' טלפוןנכתב ע"י אזמרה;1675045:יש אולם ברחוב יוחנן בן זכאי
עושים שם בר מצוות וכדו'
זה פרטי ונמצא באזור של מוסדות ועושים שם אירועים עם מוזיקה- כך שמבחינת הרעש נראה לי שלא תהיה בעיה בכלל.
אפשר להשכיר את זה. לצערי אינני יודעת מי האחראי שם- אפשר לנסות דרך ספר טלפונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים