אלעד+ גוש דן. מועצת התייעצות דחופה.

• הוסף לסימניות
יש מקום לצילומים באזור?
מקום מעניין!!!!
לא תל אביב סיבה: רחוק מדי, אין רכב ואוטובוסים יש בשעות מוזרות.

פתח תקווה??? מקום מתאים? שמות? רחובות?
מישהי צילמה שם ומוכנה לעלות תמונות עצות טיפים ושעות רצויות.
????

הלוואי וזו הפעם האחרונה שאני חופרת בשאלות האלו, שהלקוחה תחליט כבר איפה להצטלם.
רק שתחליט וזהו.:(

• הוסף לסימניות
פתח תקווה
תבררי על אזור סירקין, המחלף של מכבית יש שם נוף מדהים בשקיעה
יש גם בגני הדר או בעמישב גינות עם דשא...

סירקין נראלי מקום יפה עם דשא .. אין לי מושג מה כ"כ מחפשת
תמונות אין לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shaiky02;2001584:
פתח תקווה
תבררי על אזור סירקין, המחלף של מכבית יש שם נוף מדהים בשקיעה
יש גם בגני הדר או בעמישב גינות עם דשא...

סירקין נראלי מקום יפה עם דשא .. אין לי מושג מה כ"כ מחפשת
תמונות אין לי

אני צריכה מקום שאפשר להתנייד לשם עם תחבורה פרימיטיבית קרי- אוטובוסים.
מעדיפה גם מקום שצלמות צילמו בו והתנהלו עם תנאי התאורה והקומפ' של המקום ויודעות שעות מתאימות.

תודה לך בכל אופן.

• הוסף לסימניות
אלעד מוקפת ביערות מדהימים.
יש את יער נחשונים, בין אלעד לנחשונים, ויש את 'יער קולה' בין אלעד לשוהם. לשניהם אפשר להגיע ברגל מתוך אלעד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;2001569:
הלוואי וזו הפעם האחרונה שאני חופרת בשאלות האלו, שהלקוחה תחליט כבר איפה להצטלם.
רק שתחליט וזהו.:(

יש לי עצה עסקית / כלכלית עבורך..
עזבי את הלקוחה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2002399:
יש לי עצה עסקית / כלכלית עבורך..
עזבי את הלקוחה הזו.

עצה טובה,
לעזוב לא רלונטי, אבל מה כן- אני מודיעה לה בעזרת ה' שאני לא מוכנה לצלם במקום לא מוכר לי מבחינת תאורה ותנאים נורמליים.
ללכת לבדוק את המקום לפני אין לי זמן. מעדיפה ללכת להתנסות במקומות בצילומים פרטים שלי, לא של לקוחות שיזעמו.
תודה!

(כבר קרה פעם שהבטיחו לי שהגינה מקסימה!!!! רק לא אמרו שרבע מטר שם הוא מקסים השאר מלא ילדים:eek:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה