עזרה אלף מאתיים ושמונה עשרה וזהו! נשארו תשע וחצי שעות בשעון געציל!

רק אני לא הבנתי את הכותרת של האשכול???

עזרה - אלף מאתיים ושמונה עשרה וזהו! נשארו תשע וחצי שעות בשעון געציל!

מה הפרוש??

אני לא תורם, כל עוד זה לא עבר פיקוח של אישיות חינוכית \ רבנית
שאני סומך עליה

לא הבנתי מה נהיה כאן.
סורי, זה נראה שכל האתר של "פרוג" הפך להיות קידום לגעציל הזה.
לא ברור מה הולך כאן.
זה פורום של עזרה הדדית, או של קידום וכו'?.

שאני סומך עליה
לא הבנתי מה נהיה כאן.
לא ברור מה הולך כאן.
צודקים לחלוטין, אני מקבל ע"ע בל"נ לא לתמוך יותר בקמפיין הזה.
מי מצטרף אלי?

שאני סומך עליה
דוד, הספר יעבור לקריאה אצל כמה אנשים שאני סומך על דעתם על מנת לוודא שרוח חכמים תהיה נוחה ממנו.
מעבר לכך, הקמפיין ננעל הבוקר.
ופה המקום להודות להודות להודות לכל מי שנטלו חלק, אשלח עדכונים ונייעס דרך המייל ישירות לתומכים.
לא הבנתי מה נהיה כאן.
לא ברור מה הולך כאן.
בהחלט! כל מילה!
אנשים פה הגזימו לגמרי...

שאני סומך עליה
דוד, הספר יעבור לקריאה אצל כמה אנשים שאני סומך על דעתם על מנת לוודא שרוח חכמים תהיה נוחה ממנו.
מעבר לכך, הקמפיין ננעל הבוקר.
ופה המקום להודות להודות להודות לכל מי שנטלו חלק, אשלח עדכונים ונייעס דרך המייל ישירות לתומכים.
לא הבנתי מה נהיה כאן.
לא ברור מה הולך כאן.
צודקים לחלוטין, אני מקבל ע"ע בל"נ לא לתמוך יותר בקמפיין הזה.
מי מצטרף אלי?
בהחלט! כל מילה!
אנשים פה הגזימו לגמרי...
כן, צודקים כולם זו פשוט חוצפה...
גם אני לא תומך יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה