אלפי ילדים בהיכל ארנה

• הוסף לסימניות
אלפי ילדי חב"ד התאספו בהיכל ארנה בחולון להופעה מיוחדת..אני צילמתי :)
מה דעתכם על התמונות!?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

אפשר שאלה:

יצא לי לצלם לא מזמן כנס באולם מופעים.
זה היה ממש קשה! לא היה שייך להעמיד תאורה בכזה שטח גדול. ובלי תאורה התמונות יצאו מגורענות . הצבעים המתחלפים של האורות במה וכו'.. בקיצור, יש לך טיפים בשבילי לפעם הבאה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1583058:
יפה מאוד!

אפשר שאלה:

יצא לי לצלם לא מזמן כנס באולם מופעים.
זה היה ממש קשה! לא היה שייך להעמיד תאורה בכזה שטח גדול. ובלי תאורה התמונות יצאו מגורענות . הצבעים המתחלפים של האורות במה וכו'.. בקיצור, יש לך טיפים בשבילי לפעם הבאה?

מצלמים עם עדשה 2.8. לפחות. ואיזו גבוה מאווווד

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי......
בקיצור זה המקסימום.
הקפצת פלאש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1583339:
זה מה שעשיתי......
בקיצור זה המקסימום.
הקפצת פלאש?

לא מצלמים כאלו אירועים עם פלאש בכלל

• הוסף לסימניות
אוקיי אז עשיתי בדיוק כמו שצריך.
שלך יצא יותר יפה..
שאפו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1583590:
אוקיי אז עשיתי בדיוק כמו שצריך.
שלך יצא יותר יפה..
שאפו!

אז אני יגלה את הסודות שהוא גילה לי היום בקורס. הוא היה עם מצלמה 5D של קנון, וזה פשוט האיכות הטובה.
השאלה איזה מצלמה יש לך?
האיזו יוצא יותר מגורען אם המצלמה היא ברמת ה - 70D ומטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פולטק;1583863:
אז אני יגלה את הסודות שהוא גילה לי היום בקורס. הוא היה עם מצלמה 5D של קנון, וזה פשוט האיכות הטובה.
השאלה איזה מצלמה יש לך?
האיזו יוצא יותר מגורען אם המצלמה היא ברמת ה - 70D ומטה

לא ממש מדוייק. מה גם שחלק מהתמונות פה צולמו עם 7d.. צריך לשלב נכון בין הפרמטרים

• הוסף לסימניות
זה היה עם ה7D

• הוסף לסימניות
ב7 גם א"א להעלות מידי הרבה איזו

• הוסף לסימניות
משדר עוצמה מעביר אוירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה