אלקטל - המתקפל

• הוסף לסימניות
אני זקוק למכשיר סלולרי המתאים לחברת אורנג'. ומכיון שאין די מעות באמתחתי לרכוש מכשיר חדש אני מחפש יד שניה.
מישהו הציע לי מכשיר חדש באריזה ללא שימוש כלל מחברת "אלקטל" מהדגם המתקפל, ב150 ש"ח.
שמועה שמעתי שבמכשירים ה"אלקטליים" יש בעיה חמורה בשמיעה.
אין לי חשק לקנות מכשיר ולהתעצבן שלא שומעים.
הייתי שמח לקבל חו"ד ממי שיש לו ניסיון עם מכשיר ספציפי זה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;731619:
אני זקוק למכשיר סלולרי המתאים לחברת אורנג'. ומכיון שאין די מעות באמתחתי לרכוש מכשיר חדש אני מחפש יד שניה.
מישהו הציע לי מכשיר חדש באריזה ללא שימוש כלל מחברת "אלקטל" מהדגם המתקפל, ב150 ש"ח.
שמועה שמעתי שבמכשירים ה"אלקטליים" יש בעיה חמורה בשמיעה.
אין לי חשק לקנות מכשיר ולהתעצבן שלא שומעים.
הייתי שמח לקבל חו"ד ממי שיש לו ניסיון עם מכשיר ספציפי זה.
תודה מראש.
לי אישית יש את זה כבר כמה חודשים ולא היו לי בעיות אבל אני מכירה מישהי שבאמת זה לא עובד לה.

• הוסף לסימניות
יש לנו מכשיר אלקטל (לא המתקפל) והוא ממש טרנטה, לא נח לתפעול, תצוגה גרועה, איכות שמיעה נמוכה, בקיצור-נראה כמו מכשיר שהקידמה דילגה עליו,
אצלינו הוא משמש כטלפון רזרבי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;731675:
יש לנו מכשיר אלקטל (לא המתקפל) והוא ממש טרנטה, לא נח לתפעול, תצוגה גרועה, איכות שמיעה נמוכה, בקיצור-נראה כמו מכשיר שהקידמה דילגה עליו,
אצלינו הוא משמש כטלפון רזרבי

הוא לא שאל על המכשיר ההוא! לגבי המתקפל כל התארים האלו ממש לא שייכים. זה נוח לתפעול נחמד למראה תצוגה טובה צילצולים עדכניים ;) רק שיש כאלה שלא שומעים אצלם - אצלי הכל בסדר!!

• הוסף לסימניות
אם לאף אחד (כמעט) אין אלקטל, כנראה יש לזה סיבה.....

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטל (לא מתקפל) של פלאפון
שומעים בו מצויין
הבעיה שעכשיו הוא עושה לי צרות עם המגעים
וכל רגע מתכבה.
בקיצור כנראה מכשיר דפוק, לא לחינם עולה בזול.

למישהו יש למכור מכשיר כשר של פלאפון?

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטל מתקפל
ובאמת אחרי כמה זמן ירד בו השמיעה ולא שמעו כלום (דוקא התיקון היה בחינם מסלקום - בעיה במקרופון)
מכשיר חביב, לא מעבר לזה

• הוסף לסימניות
יש סוכן אורנג שיש לו מכשירים יד שניה 0548440128

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoodit;732563:
יש סוכן אורנג שיש לו מכשירים יד שניה 0548440128
ביד שניה הסיכון גבוה יחסית.
האלקטל שמציעים לי חדש לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה