דרוש מידע אלרגיה לחלב

• הוסף לסימניות
כהמשך לנושא שהועלה קודם
ביקרנו השבוע עם ביתי, ילדה בת 4 שסובלת מאלרגיה לחלב, אצל אלרגולוג
בס"ד האלרגיה כמעט נעלמה, (אם פעם היד התנפחה לגמרי בבדיקה- היום היתה רק נקודה כמעט בלתי נראית 3 מ"מ)
האלרגולוג הפנה אותנו לטיפול בחשיפה מבוקרת שמבוצע בבתי חולים מסויימים
הטיפול הוא יקר, התורים ארוכים מאוד וכו..
שואלת: מישהו מכיר דרך אחרת? חשיפה באופן עצמאי למשל..או בנוכחות רופא..
מציינת שהרמה כבר ממש נמוכה ויכול להיות שרופא אחר היה ממליץ לנסות לבד.. (אולי..)

• הוסף לסימניות
לא הייתי מציעה לך לנסות לבד.
הבן שלי אלרגי לאגוזים ברמה שבטסט אצל האלרגולוג הייתה נפיחות ממש קטנה, הרופא אמר שלדעתו אין אלרגיה וזה סתם חשש שלי.
אבל ביקש לבוא שוב עם אגוז ממש והוא יעשה את הטסט עם האגוז - אכן היד התנפחה הרבה יותר.
לפעמים שנחשפים למאכל עצמו זה יותר גרוע.
תנסי להוציא טופס 17 לעשות את הבדיקה בבית חולים, אחרי נדנדודים יכול להיות שיאשרו לך.
ולגבי התורים - שווה אולי לחכות עודמכמה חודשים בשביל להיות רגועים שהכל בסדר. מה הלחץ לתת לילדה מוצרי חלב...
למדתי שאלרגיה זה לא צחוק, לא לזלזל בזה אף פעם.

• הוסף לסימניות
האלרגולוג לא עשה לכם גם חשיפה מבוקרת? אז מה הוא כן בדק?
מהנסיון שלי אצל הבת שלי חיכינו 9 חודשים מההתקף ועד לתור פנוי אצל אלרגולוגית של מכבי
והיא עשתה לה בדיקה יחד עם חשיפה מבוקרת שבסיומה היא שללה את האלרגיה ברוך ה'
דבר אחד חשוב לי לכתוב - לבד אל תעשי את זה, כי הסכנה היא ממש גדולה
למרות שבקושי היו לה סימנים עדיין זו ריזיקה גדולה מידי לדעתי כי הידרדרות יכולה להיות במהירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה