אלרגית האביב השכימה...

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים עם האובך הקליל והטמפרטורות שעלו, הופיעה ביתר שאת אלרגיית האביב.
ובכן, בנאדם סובל כבר שנים רבות מאלרגיית האביב, עשה כל מה שרק אפשר, רופאים, היימליך, רינה פארם, וכמובן כל הכדורים הרגילים אלרג'יקס ושאר כדורים המכילים את השורש 'אלרג' בהטיות שונות...
[ובין היתר, דברים מקומיים כמו טיפות עינים ותרסיס אף, שאמנם עזרו קצת אבל לא עקרו את הבעיה מהשורש]
מדובר בצינון, עינים דומעות וגירוי כבד בכל האיזור, עינים, גרון, אף ואזניים!

אולי מכאן תצמח הישועה?!
מה עוד אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנושא הזה גם מעניין אותי מאוד.
אני אלרגית לאביב עוד מילדותי.
אחד הבנים שלי אלרגי לביצים וכנראה לעוד דברים שעדיין לא הצלחנו לעלות על זה.
מהקישורים שיש כאן אני מבינה שיש הרבה המלצות על אייפק.

יש כאן מישהו שניסה אייפק, וזה לא עזר?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש כאן כמה וכמה שטופלו בשיטת אייפק. מרפרוף באתר עולה תמונה קצת מיסטית מידיי...
האם אכן מישהו נושע מאלרגיית האביב על ידם?

האם מישהו שאל רב לגבי הטיפול שלהם?

• הוסף לסימניות
שיטת נאה

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש כאלה שמקבלים זריקה נגד האלרגיות
אומרים שזה עוזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;968079:
אני יודע שיש כאלה שמקבלים זריקה נגד האלרגיות
אומרים שזה עוזר

ד"ר בר סלע -ממש מומחה!! (לא טבעוני)
מכירה מקרוב אנשים שנושעו מהזריקות הללו.(לא טבעוני :eek:, עליהם קשה לי לסמוך)
הסבר:
מזריקים מעט מאד מן החומר שאליו האדם אלרגי כל שבוע (או לפי מינון אחר) כך הגוף מתרגל. לאט לאט מעלים את המינון עד שהגוף יכול להכיל את החומרים הללו.

הבעיה בשיטה הזו שצריך עצבים של ברזל ועקביות לבא למרפאה כל שבוע...

בנוגע למזון ובמיוחד לחלבי השיטה הזו לא יעילה (מנסיון של הד"ר-אולי הדברים השתנו בשנתיים האחרונות) מכיון שיש חשש שהאדם לא יצרוך חלבי תקופה מסוימת והאלרגיה עלולה לשוב-וזה חשש לסכנת נפשות.

[מכירה אחת משכונת רמות שהיתה אלרגית לצמחים כמעט כל השנה לא מצליחה לישון בלילה נורמאלי מנוזלת כל שעות היום (האף שרוט:( ) שיעולים... בקיצור, קטסטרופה! לא ניתן לתפקד.
היא נסעה מרמות פעמיים בשבוע עד קרית יובל לקבלת הזריקות. כיום, לאחר חצי טיפול מרגישה הקלה עצומה! כל הסימפטומים הנ"ל לא קיימים, ולעיתים במצבים קשים (אביב וכד') זה הרבה יותר קל כמו כל אדם.]
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו כבר קצת מאוחר להתחיל,
אבל שמעתי שכדאי החל מר"ח אדר לקחת במשך 3 חודשים של תקופת האלרגיה האביבית
ויטמין C טוב, איכותי ונספג, פעמיים ביום, זה עוזר מאוד לעבור בעז"ה את תקופת האלרגיה בשלום.

או B פולן של חברת פוראוור שהוכיחה את עצמה ועזרה לסובלים מהארלגיה.

רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
אין כאן אף אחד ששאל מורה הוראה לגבי שימוש בשיטת אייפק?
והשאלה שאחרי שאלה זו, האם מישהו נושע מאלרגית האביב בזכותם?

נכתב ע"י רותי12;968044:
אני מניח שמובן מאליו שיש רק שני אפשרויות; או שאני מכיר את 'שיטת נאה', או שאיני מכיר את השיטה. ומשכך, לפי שני האפשרויות לא עוזרת לי הסיסמה 'שיטת נאה'... :)
[בקיצור, אשמח לקבל קצת פירוט...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;968203:
אין כאן אף אחד ששאל מורה הוראה לגבי שימוש בשיטת אייפק?
והשאלה שאחרי שאלה זו, האם מישהו נושע מאלרגית האביב בזכותם?

אני מניח שמובן מאליו שיש רק שני אפשרויות; או שאני מכיר את 'שיטת נאה', או שאיני מכיר את השיטה. ומשכך, לפי שני האפשרויות לא עוזרת לי הסיסמה 'שיטת נאה'... :)

לא פרטתי כי לא ידעתי שאתה מעונין. כמו"כ פרטתי המון כבר על הנושא בעבר. אם לא תמצא את הפרוט אפרט שוב

• הוסף לסימניות
כאמור,
נכתב ע"י מוישה;968203:

[דווקא חפשתי קצת בפורום, בכמה מקומות פירטת בשתי מילים ובכמה כתבת שכבר כתבת על זה הרבה... :) השאלה היא מה בענין אלרגיית האביב, היא לא בהכרח דומה לבעיות עור או אלרגיות אחרות.]
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;968251:
כאמור,

[דווקא חפשתי קצת בפורום, בכמה מקומות פירטת בשתי מילים ובכמה כתבת שכבר כתבת על זה הרבה... :) השאלה היא מה בענין אלרגיית האביב, היא לא בהכרח דומה לבעיות עור או אלרגיות אחרות.]
תודה רבה מראש!
מצטרפת בחום:)
אלרגיה לקרדית האבק ,סיוט.גירוי בקנה הנשימה יובש בפה גירוי של לחמית העין קוצר נשימה ועוד מראין בישין.
יש עתיד?[אם להסתמך על לפיד...]

• הוסף לסימניות
שווה לנסות

כאחת שניסתה כמעט את כל השיטות גם הטבעיות וגם כדורים וטיפות,וטסטים ומה לא ? ושום דבר לא הועיל עד שהגעתי לכדורים ההומופטים של רינה פארם .יש לה כמה סוגים גם לעינים וגם לכל התופעות האלרגיות .ופשוט לא להאמין זה עזר והעביר את כל הסיפטומים המציקים.בעזרת ה" .העברתי כבר להרבה "אחים לצרה " ולרב מי שניסה זה עזר שווה מאד לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;968302:
כאחת שניסתה כמעט את כל השיטות גם הטבעיות וגם כדורים וטיפות,וטסטים ומה לא ? ושום דבר לא הועיל עד שהגעתי לכדורים ההומופטים של רינה פארם .יש לה כמה סוגים גם לעינים וגם לכל התופעות האלרגיות .ופשוט לא להאמין זה עזר והעביר את כל הסיפטומים המציקים.בעזרת ה" .העברתי כבר להרבה "אחים לצרה " ולרב מי שניסה זה עזר שווה מאד לנסות

את מדברת על קדחת השחת או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;968302:
אני גם מוכן להמליץ על רינה פארם בחום, כמה שנים השתמשתי וזה עבד די טוב [וצינתי זאת גם בהודעה הראשונה]. אך משום מה בשנים האחרונות זה כבר לא משפיע עלי, לכן אני מחפש עוד פתרונות...
[אולי אלו המחירים הגבוהים של רינה פארם שמטפסים משנה לשנה, שגורמים לעינים להמשיך ולדמוע... :) ]

• הוסף לסימניות
קראתי משהו על זריקת קורטיזון. למישהו יש פרטים מדוייקים על זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;968312:
אני גם מוכן להמליץ על רינה פארם בחום, כמה שנים השתמשתי וזה עבד די טוב [וצינתי זאת גם בהודעה הראשונה]. אך משום מה בשנים האחרונות זה כבר לא משפיע עלי, לכן אני מחפש עוד פתרונות...
[אולי אלו המחירים הגבוהים של רינה פארם שמטפסים משנה לשנה, שגורמים לעינים להמשיך ולדמוע... :) ]
זה יותר זול מכל המטפלים הטבעיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה