נכתב ע"י יונה יונה;932032:שימי לב אם את קונה, לקנות מכשיר באמת אמין.
כי כשלי היה כזה אחד הוא קיצר יותר מכל הפעמים שחויתי הפסקות חשמל בחיים שלי
ואני לא זוכרת חברה/דגם/מחיר.
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;932043:ישנם דגמים שמתחברים למחשב בכבל USB, ומכניסים את המחשב למצב שינה כשהחשמל נופל.
נכתב ע"י יעל;932079:לי הוא נותן טווח של כמעט שעה כשהמחשב עובד..
ושל כמה שעות טובות (למעלה מ10) כשהמחשב כבוי.
של חברת advice
דגם: prs850
עלה בסביבות 550 (לא זוכרת במדויק)
נכתב ע"י גרף;932259:אני קניתי לאחרונה, אחרי 4 שנים שהייתי מרוצה מאוד עם מכשיר מהחברה הנ"ל. דגם טיפה שונה - PRV850 של החברה הנ"ל המחיר גם בערך כנ"ל - 480-500 ש"ח בחנות 'מדי מחשבים' ברח' פוברסקי (שרת ) בבני ברק. הוא נותן בערך 10 דקות אם אני לא טועה אבל זה מספיק די והותר כדי להתארגן ולכבות בצורה מסודרת את המחשב.
יש לו 4 יציאות חשמל - אפשר לחבר גם מחשב וגם 2 מסכים וכו'. וגם כבל USB שמתחבר למחשב ואפשר באמצעות התוכנה שלהם להגדיר אותו שיסגור לבד את כל התוכנות ויכבה את המחשב במקרה שיש הפסקת חשמל וכדומה ולא נמצאים בשטח. (הוא מצפצף כדקה וחצי ומתריע שהוא הולך לכבות הכל, וכו' וכו'.)
יעיל מאוד גם במשך השנה בגלל שהוא מייצב מתח חשמלי תמיד ובמיוחד בחורף כשיש ברקים רעמים והלב נופל יחד עם המחשב...
מומלץ מאוד לכל מחשב.
אשמח להצטרף..נכתב ע"י obyektiv;933564:מה דעתכם להקים קבוצת רכישה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים